www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 23. dubna 2024, Svátek má Vojtěch, zítra Jiří

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - Škoda Rally Bratislava

Další fotogalerie z Škoda Rally Bratislava

foto

8. června 2007 • 04:00

O víkendu se u našich východních sousedů konal další díl národního šampionátu, Škoda Rally Bratislava. Do okolí hlavního města se vydal také náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil, jehož sérii fotografií z této soutěže si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Méně je někdy více

7. června 2007 • 01:00

Miroslav Jandík nebyl se svým výkonem na druhé soutěži slovenského šampionátu v Bratislavě spokojen, přesto ho spolehlivá jízda vynesla na čtvrtou příčku celkové klasifikace. I když zůstal opět bez medaile, v průběžné tabulce mistrovství postoupil na výtečnou stříbrnou příčku. Zvítězil znovu Václav Pech a oba jezdci týmu Matador Motorsport tak dominují celkovému pořadí mezinárodního seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Grzegorz Grzyb skončil v Bratislavě druhý

foto

6. června 2007 • 01:00

Cez víkend 2.-3. júna 2007 sa konalo v poradí už druhé podujatie seriálu Tempus Rally - Majstrovstvá Slovenskej republiky 2007 v Bratislave. Posádka RUFA-SPORT G. Gryb a R. Hundla (Suzuki Swift S1600, trieda A6) zviedla súboj o druhé miesto s posádkou P. Gavlák a M. Húlka (Mitsubishi Lancer EVO XI., trieda N4). V celkovom hodnotení nakoniec RUFA-SPORT obhájila druhé miesto o 8,6 sekundy pred posádkou P. Gavláka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Škoda Rally Bratislava

foto

5. června 2007 • 08:00

O víkendu se u našich východních sousedů konal další díl národního šampionátu, Škoda Rally Bratislava. Do okolí hlavního města se vydal také náš slovenský spolupracovník Tibor Szabosi. Více než šest stovek snímků z této soutěže si můžete prohlédnout na partnerském webu www.autosportfoto.sk.

žádný příspěvek celý článek »

Béreša zastavila poškodená poloos, Jaroslav Starý vyhral v A7

foto

4. června 2007 • 11:30

Škoda Rally Bratislava 2007, druhé podujatie seriálu Majstrovstiev Slovenska Tempus Rally 2007, odštartovala v sobotu 2. júna popoludní. Nová posádka teamu Tempus Styllex Jaroslav Starý - Aleš Jirátko predstavila v hlavnom meste novinku na slovenských tratiach: Renault Clio R3. Jozef Béreš s Petrom Starým sa do súboja o najvyššie priečky zapojili s Renaultom Clio Super 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Neukázněný řidič vjel na trať rychlostní zkoušky!

foto

4. června 2007 • 06:00

Během sobotní etapy Škoda Rally na rychlostní zkoušce č. 6 Vinohrady došlo mezi letmým cílem a stopkou k nečekanému incidentu. Před letmým cílem vyjelo ze zapáskovaného území na uzavřenou trať neočekávaně vozidlo Honda Civic. Pořadatelka vozidlo zastavila a upozornila řidiče, že trať je uzavřena.

příspěvků: 1 celý článek »

První etapu Škoda Rally vyhrál Pech na mitsubishi

foto

3. června 2007 • 11:00

Vítězem sobotní úvodní etapy Škoda Rally se stala česká posádka Václav Pech, Petr Uhel na voze Mitsubishi Lancer EVO IX. Třicetiletý plzeňský jezdec se usadil v čele startovního pole od úvodní rychlostní zkoušky. Na druhém místě je posádka ve složení Jozef Béreš jr., Petr Starý (Renault Clio S1600), která na vedoucího Pecha ztrácí 8,4 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Bratislava: Hlasy po technické přejímce

foto

2. června 2007 • 17:55

Administratívne preberanie absolvovalo 36 posádok, technické preberanie 35. Technickí komisári sa pri kontrole zamerali hlavne na bezpečnosť. V každom aute musia byť homologované bezpečnostné pásy, sedadlá, hasiace zariadenie. Posádky musia mať homologované oblečenie a ochranné prilby. Prvýkrát bolo na Slovensku prebraté aj auto kategórie R3.

žádný příspěvek celý článek »

V Bratislavě zaburácí soutěžní vozy

foto

1. června 2007 • 18:45

TEMPUS RALLY 2007 Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally pokračují o víkendu Škoda Rally v Bratislavě. Organizátoři z Auto Klubu Košice připravili náročnou dvoudenní rally, která prověří připravenost posádek a soutěžních vozidel. Itinerář do soutěže si vyzvedlo celkem 36 posádek z 5 evropských států.

žádný příspěvek celý článek »

Peter Gavlák: Budeme sa snažiť o čo najlepší výsledok

foto

31. května 2007 • 05:00

V Bratislave nebude tento rok chýbať ani posádka teamu ARC Slovakia Peter Gavlák- Miloš Hůlka, ktorí sa aktívne zúčastňujú aj českého majstráku. Do hlavného mesta Slovenska zavítajú s najnovšou evolúciou Mitsubishi Lancer EVO 9. Pričom sa sem nechystajú len na zvezenie, ale majú veľký záujem uloviť čo najviac bodov do tabuľky Tempus Rally 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Voľba na 'ropáka' Fabiu bola úspešná

foto

30. května 2007 • 04:00

V dřívějších dobách patřil Augustín Podhájecký k nejrychlejším slovenským jezdcům s historickým vozidle. Svou Octavii TS však vyměnil za turbodieselovou Fabii, se kterou bezpečně kraluje vozům s naftovým motorem a promlouvá i do absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Igor Drotár: K autu sa správám s láskou a citom

foto

30. května 2007 • 03:00

Na Škoda Rally Bratislava se podruhé v této sezóně představí legendární slovenská posádka Igor Drotár - Vlado Bánoci za volantem Škody Octavie WRC od týmu Věroslava Cvrčka, když se pokusí navázat na čtvrtou příčku absolutní klasifikace z Rallye Matador Tatry.

žádný příspěvek celý článek »

Zmeny v teame Tempus Styllex

foto

27. května 2007 • 13:00

Tesne pred druhým podujatím seriálu Majstrovstiev Slovenska TEMPUS RALLY 2007, ktorým je júnová Škoda Rally Bratislava došlo v teame TEMPUS STYLLEX k neočakávaným, ale podstatným zmenám na poste druhej súťažnej posádky. Pôvodne angažovaná dvojica Pavel Valoušek - Zdeněk Hrůza, ktorá mala v Bratislave odštartovať s novým Renaultom Clio R3 po dohode s vedením teamu z marketingových dôvodov zrušila svoju účasť na slovenských súťažiach v sezóne 2007.

příspěvků: 2 celý článek »

Deväť dní pred štartom ŠkodaRally

foto

25. května 2007 • 09:40

Tretím kolom TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenska 2007 bude podujatie ŠkodaRally Bratislava. "Škoda vyrábala a vyrába autá známe solídnym výkonom a spoľahlivosťou. Táto značka je známa aj športovými úspechmi, preto je logické, že aj spoločnosť Škoda Auto Slovensko vložila do tejto súťaže okrem pomoci pri organizovaní najmä meno značky Škoda," povedal Ing. Matej Bugár, konateľ spoločnosti ŠkodaAuto Slovensko na úvod tlačovej konferencie.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé vydali průvodce k Škoda Rally

foto

11. května 2007 • 01:00

Třetím podnikem šestidílného seriálu TEMPUS RALLY Majstrovstvá Slovenskej republiky v rally 2007 bude začátkem června Škoda Rally v Bratislavě (2 – 3. června). Organizátoři z Auto Klubu Košice se spolupráci s předsedou organizačního výboru Miroslavem Majláthem vydali Rally průvodce neboli Rally Guide k této soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

toplist