www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. května 2024, Svátek má Přemysl, zítra Aneta

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Eurostroj Rally Tišnov

Tišnov: Ve čtvrtek se prezentovalo 70 posádek

8. června 2007 • 10:00

Do startu tišnovské Eurostroj rally zbývá už jen jediný den a v jejím dějišti začíná být čím dál více rušno. Čtvrteční odpoledne bylo pro přihlášené posádky první příležitostí k vyzvednutí itineráře a k prvnímu seznámení s tratí, čehož využila více než polovina přihlášených. Ti, kteří tak neučinili, se mohou prezentovat ještě v pátek dopoledne.

„Již během čtvrtka se nám prezentovalo sedm desítek posádek, mezi nimiž figuruje i dvanáct rakouských dvojic. Ze špičky zatím chybí Roman Odložilík, Jan Jelínek a Viktor Szabó, ostatní favorité už ale pilně trénují. Hodně nás mrzí omluvenka od Dana Běhálka, který se nám velmi líbil minulý týden na rally v Bratislavě a věřili jsme, že divákům předvede špičkový sport i u nás v Tišnově. Svoji účast již odřekli také David Komárek, Ewald Gartner a Manfred Degelsegger,“ sdělil nám tajemník soutěže Jan Olejníček.

Kromě seznamovacích jízd s tratí zítra na posádky čekají i administrativní a technické přejímky, které proběhnou v odpoledních hodinách. Pro veřejnost soutěž začne večerním představením posádek, které bude zahájeno v 19:30 hodin, a všichni fanoušci i pracovníci médií jsou na něj zváni.

Jiří Dokulil
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist