www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 16. dubna 2024, Svátek má Irena, zítra Rudolf

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Eurostroj Rally Tišnov

Tišnovská rally i v roce 2008 součástí ARC

foto

20. září 2007 • 02:00

Ohlasy letošní Böttcher rally Vyškov už sice pomalu utichly, organizátoři z Hanáckého rally klubu Vyškov však ani teď nezahálejí. Pořadatelský tým z Vyškova byl již v září kontaktován rakouskými partnery a musel se začít zabývat osudem další soutěže, jejíž organizaci zajišťuje - tišnovské Eurostroj rally.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Eurostroj Rally Tišnov

foto

20. července 2007 • 01:00

Přestože o uplynulém víkendu skončila Rally Agropa Pačejov, my si dnes prostřednictvím videa připomeneme jeden z předchozích rallysprintů - Eurostroj Rally Tišnov. Autorem dnešního sestřihu je opět náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Podvalský a Stross zažili v Tišnově krizi

foto

28. června 2007 • 02:00

Velmi pěkným výkonem se na Eurostroj Rally Tišnov prezentovala posádka Antonín Podvalský – Jiří Stross. O umístění na stupních vítězů ve třídě N2 je připravil až výlet do pole na páté z devíti rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó vítězem Matador Cupu v Tišnově

foto

22. června 2007 • 01:00

Druhým závodem pokračoval seriál Matador Cup vypsaný při Mistrovství České republiky ve sprintrallye. Soutěž v okolí Tišnova velmi výrazně "zamíchala" pořadím, neboť za porušení pravidel uvedených v propozicích Matador Cupu 2007 byl ze seriálu vyloučen Jan Jelínek, který vyhrál úvodní soutěž započítávanou do zmíněného seriálu.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra Pavla Kohouta

foto

21. června 2007 • 04:00

Minulý víkend se můj budoucí spolujezdec Pavel Kohout posadil na sedadlo spolujezdce vedle zkušeného Honzy Vaňáče na Eurostroj Rally Tišnov. Honza měl jasný úkol, dovést Pavla do cíle, aby sbíral veledůležité zkušenosti a odjeté závody, které jsou nutné k získání mezinárodní licence.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý vítězí na Rally Tišnov!!!

foto

21. června 2007 • 00:30

Ani na v pořadí již třetím rallysprintovém podniku této sezóny nenašel Honza Černý, kterého opět navigoval zkušený Ivan Hrubý alias Tvára, v Poháru mládeže vážnějšího soupeře a suverénně získal další prvenství.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Eurostroj Rally Tišnov

foto

15. června 2007 • 15:05

Definitivní tečku za obrazovým ohlédnutím k letošní tišnovské Eurostroj Rally jsme pro vás dnes připravili v závěrečné fotogalerii k této soutěži, která na svém startu přivítala nejen české, ale i řadu rakouských posádek. Autorem čtyř desítek snímků je náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek vytěžil stříbro i v Tišnově

foto

15. června 2007 • 05:00

Po prvním letošním úspěchu na Thermica Rally Lužické Hory, kde posádka Pospa Rallye Teamu Jelínek–Kotěna vybojovala stříbro v absolutní klasifikaci MČR, se jí dařilo i na jihomoravské půdě v Tišnově. I zde tito jezdci zaostali v hodnocení mistrovství sprintrallye pouze za výkonnějším vozem WRC Karla Trněného a připsali si další cenné body do tabulky.

žádný příspěvek celý článek »

Tropický Tišnov: Velká úmrtnost vozů a Trněného triumf

foto

15. června 2007 • 03:00

Na rozdíl od loňského ročníku, kdy v samotném závěru posádky překvapila průtrž mračen a ve výsledcích nastalo zemětřesení, proběhla letošní Eurostroj rally v naprostém poklidu. Sobotní ráno se probudilo do překrásného slunečného dne s teplotami kolem třicíti stupňů Celsia, což potěšilo diváky, na druhou stranu - ne úplně nadšeny byly soutěžní posádky, na které čekal den v rozpálených interiérech svých vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Eurostroj Rally Tišnov

foto

14. června 2007 • 11:00

Svým třetím dílem pokračoval o uplynulém víkendu národní šampionát ve sprintrally. Že se v okolí Tišnova sešla při Eurostroj Rally zajímavá a různorodá konkurence, si můžete prohlédnout na snímcích z této soutěže, jejichž autory jsou naši stálí spolupracovníci Jiří Dokulil a Roman Olejníček.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer a Soběhart poprvé s Fiatem Punto S1600

foto

14. června 2007 • 07:00

Velmi zajímavou premiéru absolvovali v Tišnově Jan Šlehofer a Zbyněk Soběhart. Poprvé se představili s vozem Fiat Punto S1600 plzeňského týmu Roto. Ve středu před soutěží absolvoval Honza ještě v Západních Čechách první kilometry s puntem.

příspěvků: 1 celý článek »

Hladík s Dolečkovou završili vítězný hattrick

foto

14. června 2007 • 04:00

Vynikající formu z úvodu sezóny potvrdila v Tišnově východočeská posádka Jiří Hladík a Marcela Dolečková. Stejně jako v úvodních dvou podnicích MČR sprintrally, Okříškách a Hrádku, nenašli ve třídě N2 přemožitele ani na jihu Moravy.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla je po Tišnově spokojen

foto

14. června 2007 • 01:00

Eurostroj Rally Tišnov, která se uskutečnila minulý víkend byla první soutěží pro dvojici Lumír Firla - Pavel Švajda s novou závodní technikou. Posádka startující také s podporou serveru eWRC.CZ si s novým vozem Mitsubishi Lancer Evo 7 před soutěží příliš vysoké ambice nekladla. Důležité bylo především soutěž dokončit a za úspěch se dal považovat výsledek do 6. místa.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ - Eurostroj Rally Tišnov

foto

13. června 2007 • 13:30

V České republice letos nevídaný počet 120 převzatých posádek čekala v Tišnově velmi obtížná soutěž. Za parného letního počasí se pak v cíli radovali ze stupňů vítězů naprosto stejní jezdci, jako při minulém dílu šampionátu MIO GPS Sprintrally v okolí Hrádku nad Nisou. Jedinou změnou byla přítomnost žlutého lanceru Zdeňka Vlčka, který se ovšem do klasifikace MČR nezapočítává.

žádný příspěvek celý článek »

Řada komplikací, ale s dobrým koncem

foto

13. června 2007 • 04:00

Třetím podnikem Mistrovství České republiky ve sprintrally byla o druhém červnovém víkendu mezinárodní Eurostroj rally, konající se na náročných tratích v okolí Tišnova. Populární soutěž oslavila své třetí narozeniny tím nejlepším možným způsobem – nadělila si nejpočetnější startovní pole v dosavadní historii.

žádný příspěvek celý článek »

toplist