www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Bulgaria Rally (ME)

V Bulharsku se rozmohly protesty

7. července 2007 • 21:30

Soutěžní posádky na bulharském podniku mistrovství Evropy nyní mají mezietapový odpočinek od zápolení na rychlostních zkouškách, pověstný jednací stůl se však zelená víc než dost. Sportovní a techničtí komisaři totiž během dneška obdrželi hned tři protesty. A všechny mířily na jediného člověka – vedoucího muže Rally Bulgaria, Dimitara Ilieva.

První z nich přišel od Bulstar Rally Teamu, v jehož barvách jede Radoslav Kozlekov. Jeho týmu se nelíbil restrikror použitý v Ilievově mitsubishi. Druhý protest pocházel od Prista Oil Rally Teamu Kruma Doncheva, jenž byl zaměřen na snímač tlaku paliva. Ten neměl odpovídat homologaci stejně tlakový válec, který se stal trnem oku týmu Petrol GT Racing, pod jehož hlavičkou se Rally Bulgaria účastní Aleksandar Antov.

Techničtí komisaři v čele s Jaakko Markulou v podvečer Ilievovo Mitsubishi Lancer Evo IX prohlédli a po kontrole, kdy zjistili, že je vůz zcela v pořádku, hromadný protest zmíněných týmů zamítli. Iliev tedy může klidně spát, na jeho vedoucí pozici se před zítřejší etapou nic nemění.

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist