www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Bulgaria Rally (ME)

FIA vydala rozhodnutí v kauze "Iliev a Rally Bulgaria"

foto

27. července 2007 • 05:00

Téměř tři týdny trvalo technické komisi FIA rozhodnutí, zda byl protest na vítěze letošní Rally Bulgaria, Dimitara Iliea, oprávněný či nikoliv. Prista Oil Rally Team krajana Kruma Doncheva po skončení šestého podniku Mistrovství Evropy oficiálně napadl sedm technických detailů na Ilievově Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky Rally Bulgaria zůstávají neoficiální

foto

9. července 2007 • 11:30

Bulharští jezdci se stále nemohou smířit s tím, že jim Dimitar Iliev ujíždí mílovými kroky a tak po několika sobotních protestech proti jeho vozu pokračovali v podobném trendu i po dojetí soutěže. Techničtí komisaři probírali Ilievův vůz až do půlnoci, finální verdikt zatím nevynesli.

příspěvků: 11 celý článek »

Iliev přepisuje dějiny Rally Bulgaria

foto

8. července 2007 • 18:30

Dimitar Iliev úspěšně dokončil letošní Rally Bulgaria a stal se tak historicky teprve druhým domácím jezdcem, který v této soutěži vyhrál. Tím prvním byl v samotných počátcích horské soutěže, v roce 1971, Ilja Čubrikov.

žádný příspěvek celý článek »

V Bulharsku se rozmohly protesty

foto

7. července 2007 • 21:30

Soutěžní posádky na bulharském podniku mistrovství Evropy nyní mají mezietapový odpočinek od zápolení na rychlostních zkouškách, pověstný jednací stůl se však zelená víc než dost. Sportovní a techničtí komisaři totiž během dneška obdrželi hned tři protesty.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bulgaria je ve své polovině

foto

7. července 2007 • 18:00

Bulharské zastavení letošního mistrovství Evropy má za sebou první etapu. Na posádky bylo připraveno sedm rychlostních zkoušek o celkové délce téměř sto padesáti kilometrů a kdo si zvykl na letošní dominanci vozů kategorie Super 2000, může být poprvé v této sezoně celkem zklamán.

žádný příspěvek celý článek »

V Borovci začíná hon na Itala

foto

6. července 2007 • 22:00

Dnes večer odstartoval šestý podnik letošního mistrovství Evropy v automobilových soutěžích, Rally Bulgaria. Na programu byla kromě slavnostního ceremoniálu také úvodní rychlostní zkouška celé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bulgaria - shakedown

foto

6. července 2007 • 14:00

Včera se uskutečnila testovací zkouška před dalším podnikem mistrovství Evropy, Rally Bulgaria. Třetího nejrychlejšího času tam překvapivě dosáhl Tomasz Czopik, který se poprvé seznamoval s Fiatem Punto S2000, jenž v týmu ACE Racing nahradil zlobivý volkswagen.

žádný příspěvek celý článek »

Czopik v Bulharsku s Puntem od Nocentiniho

foto

5. července 2007 • 08:00

Kolem ukončení spolupráce Tomasze Czopika a René Georges Rallye Sport již bylo napsáno hodně. Polský pilot kvůli nespokojenosti s vozem Polo S2000 oznámil počínaje bulharskou soutěží změnu sportovního náčiní na Fiat Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Chvojka v Bulharsku nepojede

foto

3. července 2007 • 10:00

O uplynulém víkendu si na Rallysprintu Kopná odbyl Milan Chvojka nejen letošní premiéru na automobilových soutěžích, ale vůbec poprvé okusil nejnovější devátou evoluci Mitsubishi Lancer. A přestože v závodním voze neseděl od loňské Barum Rally, na Kopné rozhodně nezklamal.

žádný příspěvek celý článek »

Preview před Rally Bulgaria

foto

3. července 2007 • 00:30

Již koncem tohoto týdne zaburácejí motory v horském letovisku Borovetz a blízkém okolí u příležitosti již osmatřicátého ročníku Rally Bulgaria. Ta je v letošním roce opět zařazena kromě národního bulharského šampionátu také do seriálu mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Usedne místo Taneva do jeho Imprezy STI náhradník?

foto

2. července 2007 • 07:00

Bulharský jezdec Georgi Tanev chtěl v letošním ročníku bojovat nejen o titul národního mistra, ale také v kontinentálním mistrovství Evropy. Vážná havárie na seznamovacích jízdách před INA Croatia Rally mu však udělala zásadní čáru přes rozpočet.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Bulgaria

foto

29. června 2007 • 10:00

Šestým dílem bude již příští týden pokračovat letošní seriál mistrovství Evropy. Rally Bulgaria sice není zařazena do seriálu IRC, přesto se na staru objeví řada zahraničních posádek včetně naší dvojice Milan Chvojka-Hana Chvojková. Ta se v cizině ukáže s nově postaveným Mitsubishi Lancer Evo IX, který si odbude premiéru už zítra na Rallysprintu Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

toplist