www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rallye Sanremo (IRC)

Fiat jezdeckým složením pro Sanremo nepřekvapil

13. září 2007 • 05:00

Italský tovární tým Fiat včera oficiálně oznámil jezdecké složení pro nadcházející soutěž Intercontinental Rally Challenge, kterou bude za dva týdny legendární Rally Sanremo. Fanoušky však žádné překvapení nečeká, objeví se trojice pilotů přesně dle předsezónních plánů.

Jako jednička týmu a nejvážnější kandidát Fiatu na vítězství v IRC se představí v posledních soutěžích hodně vyčpělý Andrea Navarra, jehož výsledky v letošní sezóně vzbuzují spíše zklamání.

Dvojku týmu bude plnit ještě méně výrazný Umberto Scandola, který tak dostane s největší pravděpodobností poslední šanci v letošní sezóně něco ukázat. Třetím do party bude asi nejvýraznější favorit celé soutěže, loňský vítěz ME i IRC Giandomenico Basso, který se Rally Sanremo zúčastní primárně v rámci italského šampionátu.

„Chceme dát všem našim jezdcům stejné šance. I proto pokračuje Umberto Scandola v daném programu a představí se na Sanremu, kde skončil v loňském roce šestý absolutně. Náš další pilot Anton Alén se pak představí o měsíc později při Rallye du Valais,“ prozradil šéf Abarthu Claudio Berro.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist