www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME+IRC 07 - Rallye Sanremo (IRC)

Fotogalerie z Rallye Sanremo

foto

3. října 2007 • 08:00

Dramatickými souboji, vrtošivým počasím i poněkud netradičním harmonogramem se prezentovala právě uplynulá Rallye di Sanremo, sedmý podnik šampionátu Intercontinental Rally Challenge a devátý podnik italského mistrovství. Soutěž slavného jména dala po několika letech zavzpomínat na minulou slávu a na horské asfaltové silničky nad italskou Rivierou přivedla vskutku znamenitou konkurenci, kterou si můžete prohlédnout na snímcích Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Sanremo - komentář AutoSport.CZ

foto

2. října 2007 • 07:00

Dramatickými souboji, vrtošivým počasím i poněkud netradičním harmonogramem se prezentovala právě uplynulá Rallye di Sanremo, sedmý podnik šampionátu Intercontinental Rally Challenge a devátý podnik italského mistrovství. Soutěž slavného jména dala po několika letech zavzpomínat na minulou slávu a na horské asfaltové silničky nad italskou Rivierou přivedla vskutku znamenitou konkurenci.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo: Rossettiho druhé letošní prvenství v IRC

foto

29. září 2007 • 21:00

Druhý letošní triumf v seriálu Intercontinental Rally Challenge si na své konto dnes v italském přímořském letovisku Sanremo připsal k dobru Ital Luca Rossetti na Peugeotu 207 S2000. Zároveň tím pomohl značce Peugeot k posílení vedení v průběžné klasifikaci IRC před konkurenčním týmem Abarth o téměř dvě desítky bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo: První etapa italské klasiky pro Rossettiho

foto

28. září 2007 • 17:40

První etapu 49. ročníku Rallye Sanremo uzavřely dvě dnešní rychlostní zkoušky s celkovou délkou 23.5 km. Do první trojice nejrychlejších se na obou testech zařadil Luca Rossetti, když na RZ 5 i 6 zajel shodně třetí absolutní čas, což mu stačilo po úvodní etapě k udržení průběžného vedení v absolutní klasifikaci.

příspěvků: 3 celý článek »

Sanremo po RZ 4: domácí jezdci úřadují

foto

28. září 2007 • 00:30

Během uplynulých hodin absolvovaly posádky první kilometry letošní Rallye Sanremo. A nebylo to rozhodně nic snadného. Úvodní část prapodivně do dvou dnů rozdělené první etapy dalšího dílu seriálu IRC na soutěžící čekala se čtyřmi náročnými vložkami, vrchol obtížnosti přinesla zatím poslední čtyřiačtyřicetikilometrová „erzeta“, která vznikla spojením tří předchozích úseků. To vše za tmy a vydatného deště.

žádný příspěvek celý článek »

Osvědčené spojení Honda – Mugen přichází do rally

foto

26. září 2007 • 11:00

Italský tým JAS Motorsport, který je od roku 1998 oficiálním partnerem Hondy v oblasti sportovních aktivit, chystá uvedení nové evoluce soutěžní Hondy Civic Type-R R3. Vůz bude představen 27. září u příležitosti dalšího podniku seriálu IRC a jeho největší novinkou se stane motor z dílen renomované japonské společnosti Mugen.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rallye Sanremo

foto

20. září 2007 • 21:00

Již ve druhé polovině příštího týdne bude v okolí italského letoviska Sanremo pokračovat letošní seriál Intercontinental Rally Challenge. Zatím nejlépe obsazený seznam přihlášených posádek v letošním ročníku obsahuje celkem 130 dvojic, přičemž nechybí žádný z favoritů celého seriálu.

příspěvků: 8 celý článek »

Sanremo se sebevražedným harmonogramem a málem bez televize

foto

19. září 2007 • 08:00

Rally Sanremo, která odstartuje již příští týden na legendárních tratích severozápadní Itálie, by měla být nejvýraznějším podnikem čím dál více populárního šampionátu IRC. Vypadá to však, že pořadatelé z místního autoklubu se snaží sami sobě házet klacky pod nohy.

žádný příspěvek celý článek »

Galli na Sanremu s Lancerem

foto

13. září 2007 • 10:00

Téměř každá soutěž letošního seriálu IRC se mohla pochlubit větším počtem vozů kategorie Super 2000 na startovní listině, než ta předchozí. V tomto trendu bude pokračovat i italská Rally Sanremo, která jich podle předpokladů bude mít okolo dvacítky. Ovšem není to jediné lákadlo, které má legendární soutěž v rukávu – podle nejnovějších zpráv by se totiž proti široké skupině „dvoutisícovek“ měl postavit domácí miláček Gigi Galli.

příspěvků: 2 celý článek »

Fiat jezdeckým složením pro Sanremo nepřekvapil

foto

13. září 2007 • 05:00

Italský tovární tým Fiat včera oficiálně oznámil jezdecké složení pro nadcházející soutěž Intercontinental Rally Challenge, kterou bude za dva týdny legendární Rally Sanremo. Fanoušky však žádné překvapení nečeká, objeví se trojice pilotů přesně dle předsezónních plánů.

žádný příspěvek celý článek »

Brice Tirabassi se připravuje na IRC 2008

foto

11. září 2007 • 06:00

Jméno Brice Tirabassiho se objevovalo v seznamech možných jezdců IRC pro letošní sezónu. Plánovaný program se nakonec nepodařilo dotáhnout do konce. Lidé kolem rodáka ze Sainte Maxime však svou snahu nevzdali a v průběhu léta dohodli program nejen pro zbytek letošní sezóny, ale hlavně pro tu příští.

žádný příspěvek celý článek »

Julien Pressac míří do IRC

foto

1. srpna 2007 • 05:00

Francouzský pilot Julien Pressac a jeho spolujezdec Tibo Gorczyca jsou další posádkou, která se hodlá naplno pustit do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Kompletní program je plánován až na sezonu 2008, už v té letošní však dojde na dva „poznávací“ starty.

žádný příspěvek celý článek »

Panizzi týmovým kolegou Rossettiho

foto

13. července 2007 • 09:00

Z týmu Peugeot Sport Italia přišla zpráva, že na domácím podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally Sanremo, nasadí vedle vozu Lucy Rossettiho i druhý Peugeot 207 S2000, do jehož kokpitu usedne člověk nejpovolanější – Gilles Panizzi.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo odhalilo své tratě

foto

13. dubna 2007 • 01:00

Severoitalská soutěž Rally Sanremo, která se pojede koncem září coby součást Intercontinental Rally Challenge, poodkryla podobu letošních rychlostních zkoušek. Nebude mezi nimi chybět i osmačtyřicetikilometrová bomba La Ronde.

žádný příspěvek celý článek »

toplist