www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Labská Trotina Rally - ZRUŠENO

Dva vozy Super 2000 na Labské Trotina Rally

5. října 2007 • 15:35

Posádka Josef Peták a Libor Joska, vítězové loňské Labské Trotina Rallye ve sk. A, pojedou letošní ročník této soutěže se zbrusu novým vozem kategorie Super 2000, který nahradí jejich dosavadní Renault Clio Super 1600

Peugeot 207 S2000 v současné době Josef Peták spolu s techniky dává dohromady v Itálii a pokud se nestane něco vyloženě neočekávaného, tak se diváci budou moci pokochat tímto krásným vozem na tratích v Orlických Horách. Peták však nebude jediným ve startovním poli, kdo by měl mít vůz této atraktivní kategorie. Také Odložilík by měl usednout do vozu této specifikace – a sice Fiat Grande Punto Super 2000.

Pokud nebude zcela rozhodnut souboj mezi Trněným a Flídrem, tak se na technických erzetách Labské Trotina Rallye setkáme i s těmito vozy kategorie WRC. Spolu se stále silnějšími a podvozkově lépe vybavenými vozy kategorie PV, tedy Mitsubishi a Subaru vznikne velmi pestrá směsice potenciálních uchazečů o absolutní vítězství. Super dvoutisícovkám nahrává i charakter soutěže, která patří mezi úplně nejtechničtější v České republice s nízkými rychlostními průměry a spoustou prudkých zatáček, změn horizontů a výškového profilu tratí.

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist