www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - OMV Waldviertel Rallye

Andrej Jereb si odbude premiéru s Peugeotem 207 S2000

22. října 2007 • 12:00

Jeden z nejúspěšnějších jezdců slovinské historie a v letošním roce účastník tří podniků světového šampionátu produkčních vozů si přichystal na závěr uplynulé sezóny velké překvapení. Na listopadové Waldviertel Rallye se představí premiérově za volantem vozu specifikace S2000.

Jeden z hlavních zástupců Prodrivu na přípravu a prodej produkčních vozů Subaru v posledních sezónách startoval v barvách OMV výhradně v PCWRC s Mitsubishi Lancer Evo IX. Pro nadcházející OMV Waldviertel Rallye by si měl vyzkoušet Peugeot 207 S2000 zapůjčený z Itálie.

„Vozy kategorie S2000 jsou dál, než produkční auta. I proto jsme se rozhodli vyzkoušet si tento speciál v Rakousku a je vysoce pravděpodobné, že bychom se v podobném voze měli představit i v nadcházející sezóně,“ řekl Andrej Jereb.

Společně s Peugeotem Jereba s Kacinem by se tak v okolí Hornu měly objevit tři speciály kategorie S2000. Těmi zbývajícími by měly být Volkswageny Polo S2000, do kterých usednou Andreas Waldherr, který si s tímto vozem odbyl úspěšnou premiéru na Ostarrichi Rallye a také Kris Rosenberger, který na Ostarrichi naopak havaroval.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist