www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - OMV Waldviertel Rallye

Video z OMV Waldviertel Rallye

foto

2. ledna 2008 • 14:00

Již zítra odstartuje shakedownem nová sezóna českého i rakouského rallysportu. Pro navnadění do správné nálady proto přinášíme pohled nejen na špičku mistrovství Rakouska, jak se prezentovala na posledním podniku loňského roku, OMV Waldviertel Rallye. Více než třicítku videí pro vás připravil náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

příspěvků: 2 celý článek »

Stohl zrušil odvolání proti protestu z Waldviertelu

foto

27. listopadu 2007 • 12:00

OMV CNG Rally Team v minulých dnech zrušil odvolání proti protestu, který byl podán na rakouské Waldviertel Rally proti posádce Manfred Stohl-Ilka Minor. Oficiálním vítězem se tak stal náš Štěpán Vojtech následovaný Polákem Michalem Kościuszckem. “Sdělili jsme naší federaci, že protest byl oprávněný a že rušíme odvolání proti němu,“ řekl Manfred Stohl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z OMV Waldviertel Rallye

foto

21. listopadu 2007 • 01:00

O prvním listopadovém víkendu se u našich rakouských sousedů jela nejvýznamnější soutěž, Waldviertel Rallye. Při posledním ročníku štědře sponzorovaném společností OMV posádkám ani fanouškům příliš nepřálo počasí, i tak se bylo nač dívat. To si ostatně můžete prohlídnout na šedesátce snímků, jejichž autory jsou naši kolegové ze Škoda rally clubu Michal Šimíček a Petr Plšek.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch zvítězil ve Waldviertelu a míří do Irska

foto

12. listopadu 2007 • 15:45

Náročnými podmínkami zmítanou OMV Waldviertel Rally vyhrál nakonec po dvou soutěžních dnech Štěpán Vojtěch. Pilot OMV BIXXOL Rally Teamu CZ dorazil do sobotního cíle sice s celkově druhým nejrychlejším časem, ale závěrečná technická kontrola, která vyloučila prozatímního lídra, pro něj znamenala posun na příčku nejvyšší.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Waldviertel Rallye od Dalibora Benycha

foto

12. listopadu 2007 • 08:00

O uplynulém víkendu se u našich rakouských sousedů jela nejvýznamnější soutěž, Waldviertel Rallye. Při posledním ročníku štědře sponzorovaném společností OMV posádkám ani fanouškům příliš nepřálo počasí, i tak se bylo nač dívat. To si ostatně můžete prohlídnout na téměř devadesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Tím ARC Slovakia úspešný v Rakúsku

foto

12. listopadu 2007 • 02:00

Po skončení národných šampionátov sa náš tím úspešne predstavil na OMV Rally Waldviertel v Rakúsku. Posádka štartovala s osvedčeným vozidlom Mitsubishi EVO IX a Peter Gavlák mal šotolinovú premiéru. Súťaž začala krátkym testom a odladením vozidla. Počas obhliadky sa naša posádka zamerala hlavne na dôležitosť správneho rozpisu.

žádný příspěvek celý článek »

Waldviertel vyhrál Vojtěch, Stohl vyloučen!

foto

10. listopadu 2007 • 23:30

Nejrychlejším po šestnácti rychlostních zkouškách Waldviertel Rallye byl pravidelný účastník mistrovství světa Manfred Stohl, přesto se vítězem rakouské soutěže stal Štěpán Vojtěch. Pětatřicetiletý rodák z Vídně byl totiž po závěrečné technické prohlídce vyloučen.

příspěvků: 4 celý článek »

Rakouský shakedown pro Stohla

foto

9. listopadu 2007 • 11:50

Rakušan Manfred Stohl se stal nejrychlejším jezdcem oficiálního shakedownu letošní OMV Rally Waldviertel, když na trati testovací zkoušky dlouhé 3.1 km dokázal zajet se svým Lancerem Evo IX na zemní plyn nejlepší čas v hodnotě 1:47.6 minuty.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch po roce opět na startu OMV Rally Waldviertel

foto

9. listopadu 2007 • 01:00

Narozdíl od předchozích ročníků startuje populární OMV Rally Waldviertel letos až v listopadovém termínu. Na závěrečném podniku rakouského mistrovství se na tratích nedaleko českých hranic představí i Štěpán Vojtěch, tentokrát již počtvrté v řadě.

žádný příspěvek celý článek »

Loučení OMV ve velkém stylu

foto

6. listopadu 2007 • 12:30

Letošní OMV Rally Waldviertel opět přichází s bohatou účastí v podobě týmů hájících barvy hlavního sponzora soutěže. V jeho barvách se na start populární rakouské rally postaví celkem devět posádek z osmi evropských států. Minimálně polovina z nich pak bude mít ambice na zisk absolutního vítězství.

příspěvků: 7 celý článek »

Waldviertel bez Baumschlagera a Rosenbergera, zato s Kościuszkem

foto

5. listopadu 2007 • 04:00

Havárie na nedávné Ostarrichi Rallye připravili rakouský Waldviertel o dva špičkové rakouské piloty. Přesto jeden z nich ve svém prohlášení potěšil fanoušky svým prohlášením o nadcházející sezóně. Naopak na poslední chvíli přibylo jedno oživení z Polska.

příspěvků: 2 celý článek »

Andrej Jereb si odbude premiéru s Peugeotem 207 S2000

foto

22. října 2007 • 12:00

Jeden z nejúspěšnějších jezdců slovinské historie a v letošním roce účastník tří podniků světového šampionátu produkčních vozů si přichystal na závěr uplynulé sezóny velké překvapení. Na listopadové Waldviertel Rallye se představí premiérově za volantem vozu specifikace S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Stohl o svém startu s ´ekologickým´ speciálem

foto

24. července 2007 • 10:10

Rakouský pilot Manfred Stohl, který je pravidelným účastníkem seriálu mistrovství světa, se v listopadu představí také na domácí Waldviertel Rally. Ta je posledním podnikem rakouského šampionátu a nechybí na ní ani řada českých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Stohl pojede s ekologickým Mitsubishi

foto

4. července 2007 • 07:00

Manfred Stohl potvrdil svou účast v OMV Rally Waldviertel, posledním podniku letošího rakouského mistrovství. Pravidelný účastník světového šampionátu usedne do Mitsubishi Lancer Evo VI, poháněného zemním plynem. Bude se jednat o formu propagace ekologické kampaně olejářské společnosti OMV

žádný příspěvek celý článek »

toplist