www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Wales Rally GB (PCWRC)

Vítěz PC WRC z Irska se ve Walesu nepředstaví

27. listopadu 2007 • 10:00

Vítěz Rally Ireland v rámci světového šampionátu produkčních vozů, Nial McShea, se na své domácí Wales Rally GB nepředstaví. Místo něj byl do imprezy v barvách rusko-tureckého týmu TaCK angažován David Higgins, který se měl původně ve Walesu představit s divokou kartou.

Za neúčastí McShea je nedostatek finančních prostředků, se kterým se tento britský pilot potýká téměř celou svou kariéru a který mu nepomohl odstranit ani titul mezi světovými jezdci na produkčních vozech v roce 2004. S jeho číslem 53 tak ve Walesu vystartuje mladší z bratrů Higginsů David, který původně měl startovat s číslem 61.

„Jsem velice rád, že se zase budu moci porovnat se světovými piloty na produkčních vozech. Letos jsem v této kategorii jel už v Monte Carlu a skončil jsem druhý, takže si celkem věřím. Navíc tu pojedeme i o body do britského šampionátu a mí největší soupeři Guy Wilks, Gwyndaf Evans i můj bratr Mark startují taktéž s vozy spadajícími do PC WRC,“ řekl David Higgins, který se podobně jako na Rally Yorkshire představí za volantem Subaru Impreza STI od stáje Autotek Motorsport.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist