www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. května 2024, Svátek má Zbyšek, zítra Monika

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Ve stopě Valašské zimy

O víkendu se jede na Valašsku populární "Stopa"

23. ledna 2008 • 01:00

V sobotu 26. ledna 2008 se bude ve Vizovicích konat pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pana Libora Lukáše 33. ročník motoristické soutěže „Ve stopě Valašské zimy“ pro řidiče-amatéry. Tímto ročníkem bude založena tradice Memoriálu Josefa Sláčíka, jednoho z autorů této akce a do 32.ročníku jeho pravidelného a obětavého člena ředitelství, který zemřel 6. února 2007.

První vozidlo odstartuje v 8.30 hod. již tradičně od vizovické Sokolovny. Do uzávěrky 20.11.2007 přišlo 209 přihlášek, přijato může být jen 130 posádek + předjezdci. Počet startujících je dán průjezdností tratě.

Vozidla jsou rozdělena do 3 kategorií:

A - pohon přední nápravy, B - pohon zadní nápravy, C – pohon čtyř kol

Trať měří cca 124 km, jede se dvoukolově, 8 slalomových zkoušek měří celkem 33 km. Divácky atraktivních míst se nabízí mnoho, specifický je slalom na školním hřišti ve Vizovicích. Dobře přístupná jsou místa nad Rakovou, křižovatka nad Slušovicemi nebo „vracák“ v obci Hvozdná.

Všichni jste srdečně zváni do prostor ředitelství ve vizovické Sokolovně, kde budou mj. promítány záběry z minulých ročníků VSVZ a jiných motoristických akcí.

Další informace ke Stopě Valašské zimy naleznete ZDE.

Antonín Cekota
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist