www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Ve stopě Valašské zimy

Ve stopě Valašské zimy - Memoriál Josefa Sláčíka

foto

31. ledna 2008 • 01:00

V sobotu 26. ledna 2008 se ve Vizovicích uskutečnil XXXIII. ročník velmi populární motoristické akce pro řidiče - amatéry, nad kterou převzali záštitu hejtman Zlínského kraje Libor Lukáš a poslanec Parlamentu Mgr. Tomáš Úlehla. Ti také společně s místostarostou Ing. Jaroslavem Burkartem soutěž slavnostně zahájili a odstartovali vozidla v první etapě.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Romana Kašpárka

foto

29. ledna 2008 • 06:00

Přestože nebyla letošní 'Stopa' na sněhu a ledu, ale spíše na suchu a bahnu, měly se početné davy fanoušků opět nač dívat. Palmu vítězství si odnesl méně známý Jakub Král před Petrem Vrajem, Milanem Greguškou a Martinem Hudcem. Jak se nadrženým posádkám na moravských tratích dařilo si můžete prohlédnout na více než štyřicítce snímků od našeho spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Stopy od Františka Duška

foto

26. ledna 2008 • 23:45

Přestože nebyla letošní 'Stopa' na sněhu a ledu, ale spíše na suchu a bahnu, měly se početné davy fanoušků opět nač dívat. Palmu vítězství si odnesl méně známý Jakub Král před Petrem Vrajem, Milanem Greguškou a Martinem Hudcem. Jak se nadrženým posádkám na moravských tratích dařilo, si můžete prohlédnout na více než padesátce snímků od našeho stálého spolupracovníka Františka Duška.

příspěvků: 2 celý článek »

O víkendu se jede na Valašsku populární "Stopa"

foto

23. ledna 2008 • 01:00

V sobotu 26. ledna 2008 se bude ve Vizovicích konat pod záštitou hejtmana Zlínského kraje pana Libora Lukáše 33. ročník motoristické soutěže „Ve stopě Valašské zimy“ pro řidiče-amatéry. Tímto ročníkem bude založena tradice Memoriálu Josefa Sláčíka, jednoho z autorů této akce a do 32.ročníku jeho pravidelného a obětavého člena ředitelství, který zemřel 6. února 2007.

žádný příspěvek celý článek »

toplist