www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - Rally 1000 Miglia

James Bond na Rally Mille Miglia

21. února 2008 • 06:00

Druhý podnik letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Mille Miglia, bude mít zajímavého hosta. Po trati legendární rychlostní zkoušky Tremosine se totiž bude prohánět Daniel Craig alias James Bond ve svém speciálu Aston Martin DB8!

Mezi fanoušky i jezdci hodně oblíbená rychlostní zkouška totiž byla vybrána jako jedna z lokalit, kde se bude natáčet nejnovější díl slavného agenta z pera Iana Flemminga, který ponese podtitul Quantum of Solace.

Podle scénáře se James Bond vydá po cestě číslo 45 'Gardesana' vedoucí po západním břehu věhlasného jezera Lago di Garda, aby se poté po cestě číslo 38 vyšplhal klikatými cestičkami až do malé vesnice Pieve di Tremosine, přesného prostředku rychlostní zkoušky.

James Bond se na trať nedaleko Brescie vydá přímo ve dnech konání soutěže, z tohoto důvodu se také pořadatelé rozhodli upravit termín seznamovacích jízd pro tuto zkoušku na nejzazší možný termín. Fanoušci mířící na italský závod tak mají možnost vyrazit o den dva dříve a shlédnout, jak si hollywoodské hvězdy poradí s nástrahami části rychlostní zkoušky.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist