www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Valašská Rally

Karel Trojan testoval nový vůz

17. března 2008 • 15:00

V pátek 14. března 2008 se v malebném okolí Křivoklátu uskutečnil funkční test nově postaveného speciálu Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Korno Motorsport.

Za volantem se samozřejmě neobjevil nikdo jiný, než vicemistr republiky v automobilových soutěžích pro rok 2007, Karel Trojan. Vzhledem k započaté spolupráci s novým týmem na české soutěžácké scéně, se Seznam.cz Rally Teamem, budete mít možnost vidět letos Karla Trojana s Petrem Řihákem startovat dvakrát i v barvách Seznamu. Jmenovitě půjde o starty v Hustopečích a Českém Krumlově.

V deštivém pátečním dopoledni proběhl krátký test nově postaveného vozu Mitsubishi Lancer EVO IX, se kterým se Karel Trojan s Petrem Řihákem představí fanouškům na nadcházející Valašské Rally. Korno Motorsport má se stavbou a úpravami závodních vozů bohaté zkušenosti a tak doufá, že nasazení zbrusu nového speciálu přinese i slušné umístění v bojích v okolí Valašského Meziříčí

„Navzdory nepříliš vydařenému počasí se test vyvedl a vůz fungoval zcela bez problémů. Vyzkoušeli jsme také dvě různé řídící jednotky, ale vzhledem k podmínkám, které panovaly na trati, jsem rozdíl prakticky nezaznamenal. Ještě musíme doladit některé maličkosti a vše bude připraveno ke startu na Valašce,“ říká k testu Karel Trojan.

Start Valašské Rally je jak známo ve Valašském Meziříčí a jede se ve dnech 28. a 29. března 2008. Celý tým Korno Motorsport se těší, že předvede fanouškům pěknou podívanou a že si z Moravy odveze i náležitou porci bodů. Přijďte nás podpořit i vy!

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist