www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Valašská Rally

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Roberta Balcara

foto

15. dubna 2008 • 08:00

Třetí díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy, který se jel o uplynulém víkendu, přinesl spoustu zajímavých sportovních zážitků a bohužel i havárií. Jak se posádkám dařilo si můžete prohlédnout na více než stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Valašské Rally

foto

11. dubna 2008 • 11:00

Již jen hodiny zbývají do startu klatovské soutěže, my si však na videích připomeneme nedávnou Cetelem Valašskou Rally. Hutnou porci šestadvaceti videí z moravské soutěže o velikosti téměř 300 MB pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

I přes vítězství na Valašce smíšené pocity týmu Sparrow Racing

foto

10. dubna 2008 • 05:00

S rekordním počtem šesti vozů se vydala zlínská stáj na téměř domácí Valašskou Rally. A přestože dokázala vybojovat double ve třídě N2, o spokojenosti s dosaženými výsledky nemůže být příliš řeč.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Pavla Paláčka

foto

8. dubna 2008 • 08:00

Ještě jednou se ve fotogalerii vrátíme ke druhému podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Valašské Rally. Autorem dnešní série snímků pořízených v okolí Valašského Meziříčí je náš redakční spolupracovník Pavel Paláček.

žádný příspěvek celý článek »

Valoušek na Valašce nakonec smolně bronzový

foto

7. dubna 2008 • 13:30

Zatím nevídanou sérii tři starty – tři stupně vítězů si drží otrokovicko-telčská posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza. Po stříbru na Jänner Rallye a bronzu na Rally del Colli Trevigiani přichází další úspěch, tentokráte na domácí půdě na náročných tratích kolem Valašského Meziříčí.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team vyzkoušel techniku na Valašce

foto

4. dubna 2008 • 06:00

První soutěž má Seznam.cz Rally Team za sebou. Ve Valašské Rally testoval závodní vozy, terén i vlastní schopnosti. Seznam.cz Rally Team ve složení Trněný – Mynářová a Ducháček – Dufek v posledním březnovém víkendu poprvé startoval a to ve Valašské Rally. Pro tuto soutěž Seznam.cz společně s partnery Enterprise Media a APM Automotive připravili pro obě posádky dva zcela identické speciály Mitsubishi Lancer EVO IX. S touto technikou jezdily obě posádky vůbec poprvé.

žádný příspěvek celý článek »

Firlova smolná Valaška

foto

4. dubna 2008 • 04:00

Druhou soutěží letošního Mezinárodního mistrovství ČR v rally byla o posledním březnovém víkendu Cetelem Valašská rally, která se letos po dvouleté pauze vrátila mezi prestižní podniky, zařazené do „velkého“ šampionátu. Na startu soutěže, jež nabídla vhodně namixovaný koktejl z kvalitně obsazené startovní listiny, zajímavých tratí a atraktivních soubojů o každičkou vteřinku, nechyběla ani orlovsko-zlínská soutěžní posádka Lumír Firla – Pavel Švajda, která na valašských kotárech ukrajovala své první soutěžní kilometry letošní sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Romana Kašpárka

foto

3. dubna 2008 • 10:00

Druhý podnik letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Valašská Rally, nabídl napínavou podívanou od začátku až do konce. Jak se pětasedmdesátičlenému startovnímu poli na Valašsku dařilo si můžete prohlédnout na rovné stovce snímků, jejichž autorem je náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Valašské zmatky očima posádky z opomíjeného chvostu

foto

3. dubna 2008 • 08:00

Druhý podnik letošního velkého mistráku je už několik dní za námi. Letošní Valašská rally dostala po několika letech důvěru Federace automobilového sportu AČR a konala se opět jako závod dvoudenního mezinárodního šampionátu. Pro naši posádku startovního čísla 79 však připravila několik nemilých momentů, které si prostě a jednoduše nemůžeme nechat jen pro sebe. Před napsáním tohoto článku jsme museli pár dní vychladnout...

příspěvků: 9 celý článek »

Orsák s Vajíkem na Valašce v TOP 5

foto

3. dubna 2008 • 05:00

Poslední březnový víkend může označit Jarek Orsák za velmi vydařený. Téměř domácí Valašská rally dopadla pro posádku Jaroslav Orsák – Karel Vajík s Mitsubishi Lancer EVO IX nad očekávání dobře. S pátým místem v absolutním pořadí nikdo v týmu ani ve snu nepočítal.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf - minus 0,8s a byl bych spokojen

foto

3. dubna 2008 • 03:00

Jiří Volf – Jiří Volf má za sebou druhý podnik MMČR v rally na vsetínských kotárech. V obrovské konkurenci bylo cílem teamu lepší umístění než 12 místo v absolutní kvalifikaci. Jak probíhal Jirkou avizovaný těžký závod, jsme zpovídali celý Mediasport team. Reakce členů naleznete v tiskové zprávě teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Silvestr Mikuláštík o nové Impreze N14

foto

3. dubna 2008 • 02:00

Jako nemožný se zdál být záměr představení nové Imprezy N 14 na Valašské rally 2008, ale díky obchodním partnerům Motor-gear rally teamu a hlavně obětavosti mechaniků, kteří dokázali neuvěřitelné, a v tak krátkém termínu auto připravili. Za to jim patří velké poděkování, jmenovitě Lukáš Cabák, Dan Cáb a hlavně Radim Špůrek. Taktéž velký dík patří P. Karlíkovi za bleskový lak.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrné Valašsko Václava Pecha

foto

3. dubna 2008 • 01:00

Druhý díl Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye měl pro mistrovskou posádku EuroOil teamu stříbrný nádech. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem bojovali na Valašsku dva dny s nepřízní počasí, s drobnými technickými problémy a v neposlední řadě se silnými soupeři v boji o titul.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan v cíli Valašky

foto

2. dubna 2008 • 05:00

Náročná soutěž s množstvím nově zařazených úseků. Taková byla letošní Valašská rally, do jejíhož cíle dorazili na šestém místě Karel Trojan s Petrem Řihákem. I přes drobné problémy s novým vozem, se dvojici hájící barvy Korno Motorsport, podařilo šťastně dorazit do cíle a ukořistit i něco z porce mistrovských bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Michalík se skvěle uvedl do „velkého“ mistrovství

foto

2. dubna 2008 • 01:00

Roman Michalík si vybral těžké sousto, když se rozhodl svůj druhý závod v kokpitu vozu Mitsubishi Lancer EVO IX strávit právě na Cetelem Valašské Rally. Ani v těžké konkurenci seriálu MMČR a obtížných podmínkách se ale mistr světa a dvojnásobný mistr Evropy v enduru neztratil.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist