www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. června 2024, Svátek má Adolf, zítra Milan

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rallye Český Krumlov

Na krumlovskou soutěž s notebookem

30. dubna 2008 • 13:00

Stejně jako v loňském roce dávají pořadatelé návštěvníkům dárek v podobě volně přístupné sítě wifi. Přímo v areálu českobudějovického Výstaviště bude možné po dobu soutěže sledovat aktuální výsledky a informace na internetu, síť wi-fi, pokryje celou oblast. Bude k dispozici všem – divákům, mechanikům, vedoucím týmů i novinářům. Je volně přístupná (nešifrovaná) a její název je rally. Pro nastavení sítě stačí zadat – Získat adresu IP se serveru a získat adresu serveru DNS automaticky.

Další wi-fi síť bude k dispozici novinářům v tiskovém středisku v hale Z, bude mít název tisk a nastavení je stejné jako u předchozí. Novináři budou mít také možnost připojit vlastní PC k lokální síti s internetem (ti co nemají WIFI adaptér).

Další WIFI síť bude v tiskovém středisku v ČK na gymnáziu. Nastavení i název je zcela stejné jako u sítě v tiskovém středisku v ČB.

Po dobré loňské zkušenosti zpřístupní pořadatel také mezičasy na jednotlivých rychlostních zkouškách. Na síti wi-fi, ale třeba i v pohodlí domácího prostředí, je bude možné sledovat na adrese:

http://mmcr.vysledky-rally.cz/rallysport/2008/mcr/krumlov/mezicas

Vladimír Dolejš
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist