www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rallye Český Krumlov

Video z Rallye Český Krumlov

foto

23. května 2008 • 11:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo na začátku května v Jižních Čechách. Jak se dařilo posádkám v okolí starobylého Českého Krumlova si můžete prohlédnout na videích, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Jak jsem se svezl se „Sněhurkou“, aneb splnění jednoho z mých motoristických snů

foto

15. května 2008 • 09:00

Pomalu se blížil již šestatřicátý ročník Rallye Český Krumlov 2008 a na stole mi zazvonil telefon. Na druhém konci byl Aleš Klement, můj letitý kamarád, a ptal se, co je nového při přípravě soutěže v Českém Krumlově. Nejvíce ho snad zajímalo, jestli přijedou italští jezdci s legendárními Lanciemi. Aleš má sám jednu doma, a to Lancii Deltu HF Integrale v Martini barvách.

příspěvků: 1 celý článek »

Do roka a do dne

foto

15. května 2008 • 06:00

Bylo krásné a slunečné třetí květnové odpoledne loňského roku. Pětatřicátý ročník Rallye Český Krumlov měl na programu testovací rychlostní zkoušku. Posádka VSV rallye teamu Pavel Stráský a Pavel Kacerovský již měla celou soutěž natrénovanou a veškeré půlroční přípravy na domácí rallye mohly být o následujícím víkendu zúročeny.

žádný příspěvek celý článek »

Napodruhé v cíli

foto

15. května 2008 • 05:00

Posádka týmu PK Motorsport projela cílovou rampou na domácí Rallye Český Krumlov a napravila tak loňské zaváhání, kdy na předposledním testu při náskoku dvě a půl minuty po chybě skončila v příkopě. Pepa Koupal se Zdeňkem Jobem neponechali nic náhodě a do soutěže vstupovali s cílem jasného dojetí. Už od první rychlostní zkoušky se začala vzdalovat dvojice Srb – Korčák a bojovali mezi sebou o čelní příčku.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia má za sebou ďalšie dve podujatiach M-SR a MMČR

foto

14. května 2008 • 05:00

Ďalšie pokračovanie slovenského šampionátu sa odohralo v Rožňave, kde za náš tím nastúpili obe posádky. Peter Gavlák s Milošom Hulkom a Michal Ballay s Jirkom Volfom. Týždeň po Rožňave pak nasledovala Rally Český Krumlov, kte sa Peterovi v minulosti príliš nedarilo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Jiřího Jermakova z Rallye Český Krumlov

foto

13. května 2008 • 16:30

Letošní ročník Rallye Český Krumlov je již sice minulostí, ale my vám dnes nabízíme možnost ještě jednou si připomenout její atmosféru v podobě snímků ze závěrečné fotogalerie z této souteže, jejímž autorem je Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská Rally byla pro Seznam nevyzpytatelná

foto

13. května 2008 • 01:00

Z nadějného průběžně čtvrtého místa je Seznam.cz Rally Team tým nakonec bez bodů. Na Krumlovskou soutěž nebude Seznam.cz Rally Team, společně se svými partnery APM Automotive a Enterprise Media vzpomínat v dobrém. Důvodem byla havárie Karla Trojana a průměrný výkon Slávy Ducháčka.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov bez formy, ukončen v sobotní havárii

foto

12. května 2008 • 03:00

Krumlovská rallye se jistě zařadí do kroniky teamu Jiřího Volfa jako jeden z nejčernějších víkendů v historii. Zdravotní problémy jezdce, střídalo neprosté rozladění z nekvalitních časů dosahované pilotem na rychlostních zkouškách. Vše vyústilo v krizový moment, který mohl pro posádku dopadnout velmi vážně. Jaké byly příčiny a pocity z pohledu posádky popisujeme níže.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská bouda

foto

9. května 2008 • 04:00

Rally Team Volenice se premiérově zúčastnil závodu Mistrovství České republiky historických automobilů v Českém Krumlově. Posádka Pavel Šimůnek – Petr Šimůnek vyrazila v pátek odpoledne s týmovým Favoritem vstříc své první dvoudenní soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák: "Musím se ještě hodně učit."

foto

8. května 2008 • 13:00

Čtvrtá část devítidílného mezinárodního mistrovství ČR v rally proběhla začátkem května v Českém Krumlově. Na startu nechyběla posádka Orsák rally sport teamu ve složení Jaroslav Orsák – Karel Vajík se svým Mitsubishi Lancer EVO IX. Na konečné sedmé místo v soutěži se ale oba valaši pěkně nadřeli.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlovská rally očima Josefa Petáka

foto

8. května 2008 • 08:50

Příbramský pilot Josef Peták skončil v Krumlově na slušné čtvrté pozici. V cíli ale přiznal, že už se nemohl dočkat samotného závěru soutěže, která se mu podle jeho slov příliš nepovedla.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Levora pokračuje ve sbírání předních umístění

foto

7. května 2008 • 20:45

Třetím letošním startem Miroslava Levory byla tradičně jarní Rally Český Krumlov. Na sedadlo spolujezdce se opět vrátila Pavla Třebínová, která může českokrumlovskou soutěž považovat za domácí.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárový víkend Sparrow racingu v Českém Krumlově

foto

7. května 2008 • 20:30

O prvním květnovém víkendu přišla i pro zlínský SPARROW RACING TEAM na řadu jedna z nejkrásnějších českých soutěží, Rallye Český Krumlov. Na tradičně perfektně připravenou soutěž dorazil tým ze Zlína se čtyřmi tradičními soutěžními speciály Honda Civic připravenými pro třídu N2 a Hondou Civic Type-R Egona Smékala.

žádný příspěvek celý článek »

GPS ve službách pravdy

foto

7. května 2008 • 20:10

Na soutěži v Českém Krumlově se potřetí (po Valašské Rally a Rallye Šumava) v rámci MMČR zkoušel systém satelitního sledování soutěžních vozidel. S jedinou výjimkou, kdy vyjela sanitka k havárii manželů Chvojkových, nebylo potřeba vyhlašovat skutečný poplach, ale dispečink soutěže získal i tak řadu neobyčejně důležitých a užitečných poznatků.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Jelínek se potápěl na Krumlově (+VIDEO)

foto

7. května 2008 • 06:00

Zlínský jezdec Jan Jelínek zažil na Rallye Český Krumlov pořádně ožehavé chvíle, když visel ve svém Evo IX hlavou dolů v kabině zaplněné vodou. Podařilo se nám zachránit utopený on-board záznam – podívejte se i na video.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist