www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - ADAC Rallye Deutschland (JWRC)

Francois Duval v nových barvách a opět s Pivatem

23. července 2008 • 07:00

Belgický pilot Francois Duval zveřejnil na svém webu finální podobu válečného zbarvení svého Focusu WRC07, se kterým se postaví na start zbývajících asfaltových soutěží pod hlavičkou týmu Stobart.

Po čtvrté příčce z Monte Carla bude Dudu opět nominován do bojů o body do šampionátu týmů ve všech následujících asfaltových podnicích (Německá rally, Španělská rally a Korsická rally). Možnost startů umožnil Belgičanovi jeho krajan, obchodník Stephen Vergalle, který z dílen M-Sportu odkoupil Ford Focus WRC loňské specifikace. Vůz se objeví v barvách firmy Structo, která Duvala bude podporovat na všech třech soutěžích.

Změna se ovšem oproti Monte Carlu chystá na sedadle spolujezdce, kde Eddyho Chavaillirera, který přesedl po bok Petera van Merksteina jr., vystřídá navrátivší Patrick Pivato spolupracující s Duvalem v roce 2006 při programu týmu First Motosport s vozem Škoda Fabia WRC.

-pet- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
23.07.2008 22:50
rallydriver
Stejně jako v loni na Deutchlandu s Xsarou, i letos super pěkný design s Focusem. Pro mě vloni Duvalova Xsara patřila mezi nejhezčí design roku.
toplist