www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - ADAC Rallye Deutschland (JWRC)

Fotogalerie z Rallye Deutschland od R. Kašpárka a V. Sanguinetiho

foto

25. září 2008 • 02:00

Po hektickém létě se k nám opožděně dostaly snímky z Rallye Deutschland od našich spolupracovníků Romana Kašpárka a Vittoria Sanguinetiho. Vzhledem k jejich kvalitám by byla škoda je nezveřejnit, vezměte tak následující dvě stovky snímků jako předkrm před asfaltovými soutěžemí ve Španělsku a na Korsice.

žádný příspěvek celý článek »

Liška s Jugasem si Německou rally užívali

foto

21. srpna 2008 • 10:05

Neúspěšnější českou posádkou letošní Německé rally se nakonec stala dvojice Milan Liška – Jaroslav Jugas. Ti si nakonec z Trieru do nadcházející Barum Rally Zlín odvezli vydatné povzbuzení před vrcholem domácí sezóny v podobě umístění na špici skupiny N a začátku čtvrté desítky absolutní klasifikace. Podívejme se teď, jak viděl Německou rally svýma očima navigátor Jaroslav Jugas.

žádný příspěvek celý článek »

Video z krizovek na Rallye Deutschland

foto

20. srpna 2008 • 11:00

Náš redakční fotograf Dalibor Benych se na nedávné ADAC Rallye Deutschland při jedné z rychlostních zkoušek nedobrovolně přetransformoval na kameramana. A přestože není výsledný obraz díky použití k natočení pouze fotoaparátu, rozhodně je co vidět.

žádný příspěvek celý článek »

Zlaté představení Citroënu v Německu

foto

20. srpna 2008 • 09:00

Senzačním výsledkem pro Citroën skončila letošní Rallye Německo, když Sébastien Loeb a Daniel Elena dojeli první a druhá posádka Citroën Total Sport Dani Sordo a Marc Martí skončila stříbrná. Navíc se Citroën a Loeb opět vrátili do čela průběžného pořadí v obou šampionátech a prodloužili svou neporazitelnost na německé půdě.

žádný příspěvek celý článek »

Duval: Po dlouhé pauze jsem se musel najít

foto

20. srpna 2008 • 08:00

Fantastickým třetím místem na sebe po sedmiměsíční pauze upozornil Francois Duval při Německé rally, které se zúčastnil pod hlavičkou týmu Stobart s Focusem WRC v barvách nového sponzora firmy Structo. Belgičan tak nestačil pouze na dvojici Citroënů.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën C2 Super 1600 zlatý a stříbrný

foto

20. srpna 2008 • 02:00

Německá rallye skončila velkou slávou i pro hrdiny dalších kategorií. Páté dějství mistrovství světa juniorů (JWRC) skončilo velkým úspěchem pilotů na vozech Citroën C2 S 1600, kteří obsadili 1., 2. a 4. místo. Pilot C2 S1600 Sébastien Ogier, podporovaný Equipe de France FFSA, odvedl vynikající výkon na svém vůbec prvním startu WRC na asfaltu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

19. srpna 2008 • 11:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil další díl světového šampionátu v automobilových soutěžích, ADAC Rallye Deutschland. Jak se posádkám vydařil návrat na asfaltový povrch jste si mohli prohlédnout ve výsledcích, dnes si však připomeneme soutěž na fotografiích našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Ford si odváží z Německa dvojnásobný bodový zisk

foto

19. srpna 2008 • 08:00

Po náročném víkendu na německém asfaltu si tým BP Ford Abu Dhabi zajistil bodované umístění pro oba své nasazené vozy. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dojeli do cíle s Focusem RS WRC jako čtvrtí, Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila skončili na desátém podniku šampionátu WRC 2008 devátí.

žádný příspěvek celý článek »

Ogier: Doufám, že jednou budu stejně úspěšný jako Loeb

foto

19. srpna 2008 • 05:00

Reakce vítězné posádky JWRC, Sebastiena Ogiera a Juliena Ingrassia, na tiskové konferenci k právě odjeté Německé rally...

žádný příspěvek celý článek »

Galli: Asi si budu muset dát nějaký čas pohov

foto

18. srpna 2008 • 06:00

Italský pilot Gigi Galli se již zotavuje po prodělané operaci zlomené stehenní kosti, které předcházela páteční těžká nehoda. Dle lékařů proběhlo vše hladce, pilota týmu Stobart však zřejmě čeká dlouhá rekonvalescence...

žádný příspěvek celý článek »

Galli pro letošek pravděpodobně mimo hru

foto

16. srpna 2008 • 21:30

Italský pilot Gigi Galli, který měl v průběhu prvního dne letošní ADAC Rallye Deutschland, respektive na její páté rychlostní zkoušce, ošklivě vyhlížející havárii, prodělal ještě v pátek večer v Barmherzigské nemocnici v Trieru úspěšnou operaci.

žádný příspěvek celý článek »

Cestu Jipocar Racing Teamu za obhajobou prvenství zastavila porucha

foto

16. srpna 2008 • 15:30

Velmi slibně měla posádka Jipocar Racing Teamu rozjetou letošní Německou rallye. Po první dnu byla česká dvojice dokonce včele mezi teamy přihlášenými do juniorského šampionátu. Osudnou se jí ale stala třetí sobotní vložka, která znamenala odstoupení z etapy, a tím pádem i konec nadějí na přední umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte ADAC Rallye Deutschland ON LINE

foto

16. srpna 2008 • 08:00

Po několika dlouhých měsících se mistrovství světa v automobilových soutěžích vrací na asfaltový povrch. Obhájí své tradiční umístění Citroën a Sébastien Loeb nebo překvapí některý z jejich soupeřů? Konečný výsledek budeme vědět až v neděli, celý průběh však můžete sledovat ON LINE společně se serverem AutoSport.CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen nespouští oči z Loeba

foto

16. srpna 2008 • 04:00

Na druhém místě průběžného pořadí Německé rally figuruje po první etapě posádka týmu BP Ford Abu Dhabi Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen. Perfektní stíhací jízdou na asfaltovém povrchu, který nepatří mezi jejich oblíbené, se přiblížili vedoucímu jezdci na rozdíl 19,9 sekundy. Na zrádných úzkých silničkách mezi moselskými vinicemi si vede dobře i nový Focus RS WRC specifikace 2008, který si v Německu odbývá svou premiéru. Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila jsou se stejným vozem zatím pátí.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop odstartuje do druhé etapy z první pozice

foto

16. srpna 2008 • 02:00

Po úvodní páteční etapě Německé rallye drží posádka Jipocar Racing Teamu v juniorské kategorii výbornou první příčku. Na druhého v pořadí, kterým je Francouz Ogier jedoucí taktéž na citroenu, má náskok necelých osmi vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

toplist