www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Tour de Corse (JWRC)

Tým Red Bull Škoda čekal více

9. dubna 2006 • 15:10

Přestože si oba jezdci týmu Red Bull Škoda Harri Rovanperä a Andreas Aigner odváží body do MS FIA značek, manažeři týmu Armin Schwarz a Raimund Baumschlager se nechali slyšet, že od svých svěřenců čekali lepší závěrečné umístění.

„Očekávali jsme od našich jezdců o něco lepší výsledek. Andreas měl ale nehodu a Harri se seznamoval s novým vozem. Jsme spokojeni se ziskem tří bodů do MS FIA značek, protože jsme postoupili na pátou pozici. Nyní připravíme naše vozy na Rally Sardinia, kterou máme v programu jako další soutěž,“ řekli Armin Schwarz a Raimund Baumschlager.

Harri Rovanperä: „Korsická rally pro mě byla od začátku velmi náročná. Jet s novým vozem a navíc na asfaltu, to nebylo jednoduché. Navíc jsem měl chřipku. Už se těším na šotolinovou Rally Sardinia.“

Andreas Aigner: „Po včerejší chybě jsem se již pouze snažil dojet do cíle a získat body pro tým Red Bull Škoda. Už se na asfaltu cítím lépe a osobně jsem zaznamenal oproti Španělsku značné zlepšení.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
09.04.2006 16:13
Patrik
Jak kdo! Si spíš myslím že "slavný" Red Bull Škoda pod vedením skvělého stratéga Armina Schwarze spadl zpátky na zem... ! ;-)
09.04.2006 15:22
Ricardo - moderátor
Mno, my asi také:-)
toplist