www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Tour de Corse (JWRC)

Bude mít Sordó peníze na Xsaru WRC i po Argentině?

10. dubna 2006 • 10:05

Španělský mladík Daniel Sordó odjel prozatím všechny letošní soutěže s vozem Citroën Xsara WRC, nicméně nad jeho dalšími starty s tímto speciálem v týmu Kronos Racing visí velký otazník.

Naposledy by se měl v Xsaře WRC představit v Argentině, poté již nemá nic jistého a to přesto, že ve Španělsku dojel druhý a na Korsice po velkém boji třetí. „Zatím nic nevím,“ řekl smutně Španěl.

„Bude záležet na financích, kterých není nikdy dost. V Argentině jistě nepojedu tak v popředí, jako v Katalánsku a na Korsice, protože se budu znovu především učit. V Argentině jsem ale jednou jel s vozem skupiny N,“ pokračoval Sordó.

Mnoho odborníků se shodlo na tom, že kdyby neměl v páteční etapě Korsické rally Daniel Sordó potíže s elektronikou a diferenciály, mohl zřejmě bojovat o druhou pozici s Marcusem Grönholmem. „Měl jsem sice problémy, ale poté mě to donutilo jet naprosto nadoraz až do samotného konce, což přineslo kýžený úspěch,“ dodal Sordó.

Spolujezdec Marc Martí doplnil: „Čekal jsem, že na asfaltu pojede Dani velmi rychle. Ještě se ale potřebuje hodně učit především na šotolině. Čtvrté místo z Mexika ale také není špatné. Jsem s ním spokojený.“

-ric- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
10.04.2006 18:41
notorick
Doufám, že mu "strejda" Carlos vypomůže
10.04.2006 14:47
Karbonyl - moderátor
U tohohle střelce by byla neskutečná škoda, kdyby skončil na peníze. Snad to dá do kupy!
10.04.2006 11:51
Ricardo - moderátor
Přál bych mu, aby měl. Je fakt dobrý. Na šotolině se také může lehce zlepšit.
toplist