www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Barum Rally Zlín (ME + IRC)

Luca Betti dojel na Barumce až do cíle, s výsledkem ale spokojený nebyl

12. září 2008 • 06:00

Poprvé v letošní sezóně se podařilo italskému jezdci Lucovi Bettimu dokončit soutěž bez vážnějších technických problémů. Bývalý účastník juniorského světového šampionátu a vloni tovární jezdec Hondy však s výsledkem rozhodně spokojený nebyl.

„Jsem velice rád, že se nám podařilo dokončit soutěž bez vážnějších technických problémů. To se nám letos stalo poprvé. Co se týče samotného umístění, kde jsme skončili čtvrtí v Evropě a dvanáctí absolutně, už to tak slavné není.

Nevím proč, ale špičce jsme vůbec nestíhali. Vždycky jsem bojovával o vítězství - ať v absolutní klasifikaci nebo v hodnocení třídy. Na Barum rally však chyběla řada drobností, což vyústilo v nepříliš lichotivý výsledek. Potřebuju si důkladně zanalyzovat, proč nejlepším nestíhám. Možná by to chtělo pauzu od závodění, důkladněji se připravit, nevím.

Letos máme v plánu ještě start v Antibes, tam se s Peugeotem určitě objevím. Co bude dál zatím nemůžu říct, se současnou situací však nejsem příliš spokojený, budu s tím muset něco udělat,“ řekl po soutěži Luca Betti.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist