www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Barum Rally Zlín (ME + IRC)

Sakra, proč nic nevidím?

foto

24. října 2008 • 01:00

Pokusím se Vám přiblížit jak to vypadá z pohledu posádky při startu a průběhu rychlostní zkoušky na Barum rally, největší a nejprestižnější rally u nás. Předesílám, že RZ se jela za tmy v centru města Zlína a všude byly přítomny desetitisíce nažhavených fanoušků motoristického sportu. Naše posádka si žádné velké ambice při Barum Rally nedávala.

příspěvků: 1 celý článek »

Pořadatelé barumky obdrželi velmi vysoké hodnocení

foto

16. října 2008 • 09:10

Osmatřicátý ročník Barum rally Zlín 2008 lze hodnotit jedním slovem výborný. Barumka prokázala nesmírně vysokou organizační úroveň a sportovní hodnotu. Letošní ročník se vedle Mistrovství Evropy v rally jezdců jel podruhé jako součást prestižního seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC) pod výraznou mediální podporou promotéra šampionátu satelitní stanice Eurosport.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally Zlín od Ondřeje Zemana

foto

25. září 2008 • 03:00

Definitivně naposledy se ve fotogaleriích vracíme k nejvýznamnější soutěži na českém území, Barum Rally Zlín. Dnes si ji připomeneme na pětačtyřiceti exkluzivních snímcích, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Videa z Barum Rally Zlín od Nedbise a Roberta Ronchiho

foto

12. září 2008 • 12:00

Od zlínské Barum Rally již uběhly tři týdny a zveřejňování různorodých fotografií a videí pomalu upadá. Přesto se i vy nyní můžete podívat na dvě videa, jejichž autory jsou Nedbis a náš italský kolega Roberto Ronchi.

žádný příspěvek celý článek »

Marco Cavigioli se ve Zlíně příliš nesvezl

foto

12. září 2008 • 09:00

Marco Cavigioli již patří k exemplářům Barum Rally Zlín. Každoročně patří k oživením nejen moravské soutěže, ale i zdejších barů a restauračních zařízení, jeho půvabný doprovod pak pravidelně láká oči početných diváků u startovní rampy či v servisu. Tentokráte však jeho účinkování mělo velmi krátké trvání.

příspěvků: 1 celý článek »

Luca Betti dojel na Barumce až do cíle, s výsledkem ale spokojený nebyl

foto

12. září 2008 • 06:00

Poprvé v letošní sezóně se podařilo italskému jezdci Lucovi Bettimu dokončit soutěž bez vážnějších technických problémů. Bývalý účastník juniorského světového šampionátu a vloni tovární jezdec Hondy však s výsledkem rozhodně spokojený nebyl.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally Zlín od Škoda Rally Clubu

foto

12. září 2008 • 01:00

Ještě jednou si připomeneme nejvýznamnější soutěž letošní sezóny v České republice, Barum Rally Zlín. Autorem vice než stopadesáti snímků jsou naši kolegove ze Škoda Rally Clubu Petr Plšek, Michal Šimíček a Lukáš Záměta.

žádný příspěvek celý článek »

Freddy Loix dosáhl ve Zlíně na vytoužené vítězství

foto

11. září 2008 • 07:00

Belgický jezdec Freddy Loix neměl začátek letošní sezóny příliš růžový, ve druhé polovině se však karta začíná obracet. Po vítězství na domácí Belgium Weshoek Ypres Rally si připsal vítězství i na zlínské Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Barum Rally Zlín od Sharka

foto

9. září 2008 • 10:00

Nejvýznamnější soutěž letošní sezóny v České republice, Barum Rally Zlín, je za námi. Ještě dnes si však můžete připomenout napínavé souboje, které na valašských kotárech sváděli špičkoví piloti současnosti. Autorem téměř stošedesátky fotografií je náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Bryan Bouffier při návratu do Zlína zopakoval "bednu"

foto

9. září 2008 • 06:00

Francouzský jezdec Bryan Bouffier před dvěma lety překvapil všechny fanoušky výborným třetím místem na Barum Rally Zlín. V letošním roce se společně se svým spolujezdcem Xavierem Panserim na Moravu vrátil a v mnohem nabitější konkurenci bronzovou příčku zopakoval.

žádný příspěvek celý článek »

Nicolas Vouilloz vítězství neobhájil, skončil druhý

foto

8. září 2008 • 06:00

Francouzský jezdec Nicolas Vouilloz neobhájil své loňské prvenství na Barum Rally Zlín, přesto však z moravského města neodjížděl nespokojen. Díky druhému místu za týmovým kolegou Freddy Loixem si totiž upevnil vedoucí příčku v hodnocení seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Casierovi tentokrát ve Zlíně pšenka nekvetla

foto

5. září 2008 • 07:00

V loňském roce patřilo páté místo k nejlepším úspěchům sezóny pro belgického mladíka Bernda Casiera. Ten se v letošní sezóně soustředí na národní šampionát, kde startuje s 'továrním' vozem Volkswagen Polo S2000 místo zraněného Larryho Colse.

příspěvků: 1 celý článek »

Solowow na Barum Rally Zlín konečně v cíli

foto

5. září 2008 • 03:00

Již několik let se polský jezdec Michal Solowow vytrvale pokoušel o dokončení Barum Rally Zlín. Nepodařilo se mu to ani s vozy Mitsubishi Lancer různé evoluce, ani v loňském roce s Fiatem Punto S2000. Štěstí se na něj usmálo až letos a stačilo to na umístění v první desítce absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie Romana Kašpárka a Lukáše Kužela z barumky

foto

4. září 2008 • 11:00

Vrchol letošní soutěžácké sezony, zlínská Barum Rally, je již přes týden minulostí, přesto si nyní ještě jednou můžeme připomenout souboje evropské jezdecké špičky a českých konkurentů ve dvou rozsáhlých fotogaleriích. Ta první obsahuje téměř dvě stovky snímků, které během obou hlavních soutěžních dnů pořídil Roman Kašpárek. Další padesátku fotek z průběhu celé rally pořídil Lukáš Kužel.

žádný příspěvek celý článek »

Travaglia s úspěchem na Barumce spokojený

foto

4. září 2008 • 08:00

Letošní Barum Rally Zlín se stala doslova pohromou pro vozy značky Fiat. Cíl nakonec spatřily pouze dva speciály S2000 této značky, do první desítky se pak vešel pouze jediný. I z tohoto důvodu byl sympatický Renato Travaglia s výsledkem spokojený.

žádný příspěvek celý článek »

toplist