www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Walašská rallyšou evo 2

Walašská rallyšou evo 2 – Orsák s novým vozem

21. listopadu 2008 • 21:00

Po druhém místě ze Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy usedne Jaroslav Orsák opět za volant závodního vozu. Tentokráte, trošku mimo plán týmových akcí, a to při druhém ročníku Setkání rally jezdců Walašská rallyšou evo 2, která proběhne v sobotu 22. listopadu ve Valašské Bystřici.

Jarek se ve Valašské Bystřici doslova vyřádí. Pořadatelé totiž připravili pro startující jezdce několik sportovních disciplín. První soutěží bude závod na čtyřkolce, poté usedne klobůcký jezdec do motokáry. V programu nesmí samozřejmě chybět ani rally zkouška a drift, kdy jezdci ukáží, jak je krásné lítat dveřmi napřed. Novinkou v programu sportovně kulturní akce je závod v šlapací káře. Tečku za Walašskou rallyšou evo 2 udělá extrémně dlouhá a náročná šotolinová rychlostní zkouška, která se ovšem pojede na rally trenažéru Playstationu 2.

„Do Valašské Bystřice se samozřejmě těším. Ostré závody jsou již v této sezoně za námi a tak je potřeba se i nějak odreagovat. A sobotní akce v Bystřici, to bude stát za to. Dlouho jsem váhal, s jakým vozem budu startovat. Soutěžní Mitsubishi se mi nechtělo vytahovat z garáže, neboť už na něm začaly posezónní práce. Navíc při takovém blbnutí je zákon schválnosti, že se s autem něco provede. Proto jsme dali hlavy dohromady a našli řešení. Nemá cenu prozrazovat o jaký vůz se bude jednat. Bude to ovšem veliké překvapení, jak pro diváky tak i pro mne. Přijďte se do Valašské Bystřice podívat a bavit se. Bude to pravá šou pro všechny,“ zve na akci Jarek Orsák.

P.S.: Od mechaniků z Jarkova týmu se mi podařilo zjistit horkou informaci, že Jarin pojede s nejnovějším modelem zahraničního vozu.

Další informace k Walašské rallyšou evo 2 naleznete ZDE.

Fotogalerie z loňského ročníku.

Miroslav Vebr
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
23.11.2008 09:57
kalikroman
odkaz na www.mvcm.estranky.cz
tady je odkaz na pár fotek z této akce.
toplist