www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 08 - Walašská rallyšou evo 2

Fotogalerie z Walašské rallyšou od Lukáše Kužela

foto

27. listopadu 2008 • 06:00

O uplynulém víkendu se ve Valašské Bystřici uskutečnil další ročník zakončení soutěžácké sezóny na Moravě tentokráte nesoucí název Walašská rallyšou evo 2. Zasněžené počasí přálo všem účastníkům, jak ostatně můžete posoudit z více než padesátky fotografií, jejichž autorem je náš spolupracovník Lukáš Kužel.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Walašské rallyšou od Romana Kašpárka

foto

26. listopadu 2008 • 13:00

O uplynulém víkendu se ve Valašské Bystřici uskutečnil další ročník zakončení soutěžácké sezóny na Moravě tentokráte nesoucí název Walašská rallyšou evo 2. Zasněžené počasí přálo všem účastníkům, jak ostatně můžete posoudit z více než padesátky fotografií, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák rally sport představil super šestistovku

foto

25. listopadu 2008 • 11:00

Když šou tak se vším všudy. To si řekli před Walašskou rallyšou evo 2 Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem a speciálně pro tuto akci tým postavil nový vůz. Až do poslední chvíle nechali naši recesisté své příznivce v napětí, s čímže do Valašské Bystřice dorazí. Spekulace fanoušků na internetové diskusi o Mitsubishi EVO X, Opelu Corsa S2000 či posledním modelu Imprezy ukončilo teprve sobotní ráno.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Walašské rallyšou od Františka Duška

foto

24. listopadu 2008 • 15:30

O uplynulém víkendu se ve Valašské Bystřici uskutečnil další ročník zakončení soutěžácké sezóny na Moravě tentokráte nesoucí název Walašská rallyšou evo 2. Zasněžené počasí přálo všem účastníkům, jak ostatně můžete posoudit z více než padesátky fotografií, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník František Dušek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Walašské rallyšou od Ondřeje Zemana

foto

23. listopadu 2008 • 13:00

Včera se ve Valašské Bystřici uskutečnil další ročník zakončení soutěžácké sezóny na Moravě tentokráte nesoucí název Walašská rallyšou evo 2. Zasněžené počasí přálo všem účastníkům, jak ostatně můžete posoudit z více než padesátky fotografií, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Walašskou rallyšou ovládli Štěpánek a ženící se Silvestr Mikuláštík

foto

23. listopadu 2008 • 12:30

Do Valašské Bystřice se koncem listopadu opět sjely moravské soutěžní posádky, aby zábavným sedmibojem ukončily letošní soutěžáckou sezónu. Počasí tentokráte všem účastníkům přálo a nadělilo přes noc dostatečnou sněhovou nadílku, takže se skutečně bylo nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Walašská rallyšou evo 2 – Orsák s novým vozem

foto

21. listopadu 2008 • 21:00

Po druhém místě ze Setkání mistrů v Sosnové u České Lípy usedne Jaroslav Orsák opět za volant závodního vozu. Tentokráte, trošku mimo plán týmových akcí, a to při druhém ročníku Setkání rally jezdců Walašská rallyšou evo 2, která proběhne v sobotu 22. listopadu ve Valašské Bystřici.

příspěvků: 1 celý článek »

Setkání rally jezdců Walašská rallyšou evo 2

foto

11. listopadu 2008 • 12:00

Akce proběhne v sobotu 22. 11. 2008 ve Valašské Bystřici. Jedná se o celodenní klání soutěžáků v různých disciplínách, připraveno bude celkem 7 RZ. Všechny RZ budou situovány v centru obce Valašská Bystřice.

žádný příspěvek celý článek »

toplist