www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - RAC MSA Rally of Scotland

Nejlepší domácí posádky na Rally Scotland zdarma

2. března 2009 • 15:00

Zajímavou nabídku přináší Intercontinental Rally Challenge. Nejlepší trojici skotského šampionátu ve skupině N na konci roku odmění volným startem v RAC MSA Rally of Scotland, závěrečném podniku šampionátu IRC.

Po první soutěži sezony, Snowman Rally, je nejblíže k dotovanému startu trojice Jock Armstrong, David Bogie and Rory Young. Tři nejlepší posádky vzejdou z vyjetých výsledků v osmi podnicích letošní sezony, za co si jako bonus odnesou organizátorem zaplacený start v Rally of Scotland.

Další soutěží skotského šampionátu bude za tři týdny Brick & Steel Border Counties Rally, která poodkryje šance posádek.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
03.03.2009 19:42
Pluto - moderátor
Jj, s tím souhlasím. Při vší úctě k závodníkům, pro ty, co jezdí na špičce, to startovné není úplně největší položka...
03.03.2009 17:52
-xp-
Tohle se v určité míře aplikuje i na některých(nebo jen jedné, teď přesně nevím kde) soutěžích u nás, že třeba vítěz z loňska má odpuštěné startovné... Problém vidím v tom, že se to používá zejména v absolutce, a tedy u lidí, pro které startovné není ta největší a nejzásadnější položka rozpočtu - u těch velkých enek ve Skotsku je to obdobné... Přišlo by mi akčnější třeba odpouštění startovného pro vítěze malých tříd.
02.03.2009 18:50
Mirekfric
Určitě zajímavý krok :-)
toplist