www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - RAC MSA Rally of Scotland

Kris Meeke pojede za Peugeot UK i v roce 2010

foto

29. listopadu 2009 • 21:30

Letošní vítěz seriálu Intercontinental Rally Challenge, britský pilot Kris Meeke, v minulých dnech potvrdil, že v nadcházející sezóně bude pokračovat v tomto populárním šampionátu v barvách Peugeot UK.

žádný příspěvek celý článek »

Kaspar Koitla by rád více závodů v IRC

foto

29. listopadu 2009 • 21:00

Estonský mladík Kaspar Koitla zapůsobil na fanoušky automobilových soutěží už na Rally Russia, kde suverénně opanoval klasifikaci dvoukolek. Na závěr roku se pak vydal do Skotska, aby vybojoval bronzový stupínek v hodnocení 2WD celého letošního seriálu IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Kris Meeke vyloučen z RAC MSA Rally Scotland!

foto

26. listopadu 2009 • 17:30

Nejrychlejší posádka letošní RAC MSA Rally Scotland byla vyloučena. Soutěžní Peugeot 207 S2000 Krise Meeka a Paula Nagla definitivně neprošel závěrečnou technickou prohlídkou. Po dnešním přeměření a následné zprávě techniků se sportovní komisaři rozhodli posádku se startovním číslem 1 vyloučit.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky Skotské rally prozatímní, Meekův Peugeot vyšetřován

foto

21. listopadu 2009 • 23:15

Diametrálně odlišné pocity prožívají po vítězství a následném oznámení technických komisařů členové týmu Peugeot UK po dojezdu do cíle závěrečného podniku letošního ročníku IRC, Skotské rally. Po odpoledních oslavách vítězného tažení na domácím podniku neprošel jejich vůz závěrečnou technickou prohlídkou a dle rozhodnutí komisařů jsou tak výsledky pro vůz se startovním číslem jedna prozatímní. Cílem šetření je přední nápravnice, resp. její váha.

příspěvků: 1 celý článek »

Kris Meeke vyhrál RAC MSA Rally of Scotland

foto

21. listopadu 2009 • 16:30

Vítěz letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge Kris Meeke zvítězil i na závěrečném dílu IRC, domácí RAC MSA Rally of Scotland. Na stupně vítězů jej doprovodily další dva speciály S2000, které pilotovali Guy Wilks a Alister McRae.

příspěvků: 3 celý článek »

Sledujte Rally of Scotland ONLINE

foto

19. listopadu 2009 • 18:30

Po první etapě RAC MSA Rally of Scotland se na čele usadil letošní šampion IRC Kris Meeke. Na stupních vítězů se za ním drží další zbývající zástupci vozů S2000 Guy Wilks a Alister McRae. Jak bude probíhat další souboj pilotů na zablácených cestách ve Skotsku, můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ. RZ 8 startuje zítra v 9:00 středoevropského času.

žádný příspěvek celý článek »

Přímý přenos z Rally Scotland budou komentovat Reid, Gross a Valoušek

foto

19. listopadu 2009 • 18:00

Televizní stanice Eurosport připravila pro fanoušky automobilových soutěží přímé přenosy ze čtyř rychlostních zkoušek letošní RAC MSA Rally of Scotland. Diváci většiny mezinárodních mutací této televizní stanice si budou moci z pohodlí domova užít souboje na rozbahněných skotských cestách se spolukomentářem soutěžních závodníků.

žádný příspěvek celý článek »

Franz Wittmann ve Skotsku závodit nebude

foto

17. listopadu 2009 • 14:00

Rakouský pilot Franz Wittmann si v letošní sezóně odbyl premiéru v seriálu Intercontinental Rally Challenge. Za volantem Mitsubishi Lancer Evo IX patřili společně s Bernhardem Ettelem k oživení řady soutěží, posledního podniku ve Skotsku se však navzdory poslané přihlášce nezúčastní.

žádný příspěvek celý článek »

Alister McRae: Po roce vývoje uvidíme, jak jsme pokročili

foto

15. listopadu 2009 • 12:30

Alister McRae, který se o tomto víkendu účastní Čínské rally, se již nemůže dočkat startu na domácím podniku, kterým bude o nadcházejícím víkendu závěrečný díl seriálu IRC - Skotská rally, kde se posadí stejně jako v Číně za volant Protonu Satria Neo S2000. Skota však čeká náročný návrat, kdy ho po dojezdu do cíle soutěže čeká pětihodinová cesta do Šanghaje, kde nasedne na letadlo, které přistane ve Skotsku jen několik hodin před startem seznamovacích jízd.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda UK představila design Fabie S2000 pro Skotskou rally

foto

11. listopadu 2009 • 17:45

Britský importér Škody představil design Fabie S2000, se kterou se na start závěrečného podniku seriálu IRC ve Skotsku postaví domácí Guy Wilks. Dvojnásobný britský šampion však dostane možnost usednout do vozu již příští pondělí, kdy si bude moci na testu poprvé osahat mladoboleslavský speciál s okřídleným šípem ve znaku.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na RAC MSA Rally of Scotland

foto

10. listopadu 2009 • 13:30

Již za devět dní odstartuje závěrečný podnik letošního seriálu IRC, RAC MSA Rally of Scotland. Nepříliš početná listina čítá 34 posádek v mezinárodní soutěži, 24 v národní a 6 vozů v trofeji vozů Land Rover.

žádný příspěvek celý článek »

Tim Stebani pojede ve Skotsku s Corsou S2000

foto

10. listopadu 2009 • 12:30

Před poslední soutěží šampionátu IRC se objevila nová informace ohledně startu Tima Stebaniho na Rally of Scotland. Mladý Němec si na domácí Lausitz Rally vyzkoušel Opel Corsa OPC S2000 a svůj start si zopakuje za pár týdnů ve Skotsku.

žádný příspěvek celý článek »

Posledním letošním jezdcem BFG Drivers Team je Adam Gould

foto

6. listopadu 2009 • 15:30

Adam Gould se stal vítězem výběru BFGoodrich Drivers Team v rámci RAC MSA Rally of Scotland. Dvaadvacetiletý jezdec usedne do druhého Peugeotu 207 S2000 belgického týmu Kronos; ten první na své domácí půdě osedlá letošní mistr IRC Kris Meeke.

žádný příspěvek celý článek »

Guy Wilks ve Skotsku s Fabií S2000

foto

6. listopadu 2009 • 15:15

Britský importér vozů Škoda dnes oznámil, že pod jeho hlavičkou odstartuje dvojnásobný britský šampión Guy Wilks ve Skotsku, na závěrečném podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge.

příspěvků: 1 celý článek »

Cronin: Pokukujeme po Super 2000 World Cupu a IRC

foto

4. listopadu 2009 • 08:00

Novopečený britský šampion, 23-letý Ir Keith Cronin, prozradil před nadcházejícím dílem interkontinentální série důvody, proč pro Skotskou rally, která poslední listopadový víkend letošní sezonu uzavře, zvolil přechod do vozu specifikace S2000. Jaké jsou cíle pro Skotsko a jaké plány pro následující sezonu, i to se dozvíte v krátkém rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

toplist