www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Velká bezpečnostní soutěž o svezení zná svého vítěze !

23. dubna 2009 • 15:35

V týdnu před startem Rallye Šumava byla zahájena soutěž pro všechny diváky sledující průběh závodu z bezpečných diváckých míst. Prvotní informace o vypsané soutěži proběhly na největších českých motoristických webech – autosport.cz, eWRC.cz a motoristickém videoserveru mediasport.cz.

Tato soutěž měla velmi jednoduchá pravidla. Před vstupem a uvnitř diváckých míst byly rozdávány vedle bezpečnostních letáků ještě soutěžní kupony. Na nich byla napsána otázka a pravidla soutěže. Každý z Vás, kdo správně odpověděl a svoji odpověď odeslal na uvedenou mailovou adresu, byl zařazen do slosování. Jak všichni dobře víte, hlavní cena byla lákavá – svezení s předním českým soutěžním pilotem. A tím nebude nikdo jiný, než vítěz šumavské soutěže Václav Pech!

Výherce dále jako vzpomínku obdrží od zástupců promotéra českého rally, značky Mediasport.cz, DVD s on-boardovými záběry ze své testovací jízdy.

Nyní již určitě všichni očekáváte to nejdůležitější, výhercem se stává …

Veronika Segečová (Horažďovice)

Celkový počet odpovědí byl velmi vysoký a proto jsme se rozhodli v této bezpečnostní soutěži pokračovat na všech zbylých podnicích Mediasport MMČR! Druhé kolo je pro Vás připraveno v diváckých místech Rallye Český Krumlov.

Hodně štěstí!

-pr-
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist