www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Mogul Šumava Rally 2010 se nepojede v Plzni

foto

16. prosince 2009 • 15:00

Velice neradi Vám oznamujeme, že 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy a 19. Historic Vltava Rallye v roce 2010 v Plzni nebude. Důvod je jednoznačný, zastupitelstvo města Plzně naší žádost o finanční příspěvek v prvním čtení vyřadilo. Bez tohoto příspěvku nelze pro náročnost bezpečnostních opatření rally v Plzni zajistit.

příspěvků: 3 celý článek »

Šumava z pohledu Pavla Dreslera a příprava na Lužičky

foto

1. května 2009 • 07:00

Po nepovedené Valašské Rally byl na pořadu další díl MMČR, kterým byla Rally Šumava. Je to rally, které jsem se zúčastnil nejvícekrát. Poprvé v roce 2006 vedle Honzy Šlehofera, tento rok to byl můj čtvrtý start. Soutěž byla rozplánována celkem slušně, takže seznamovací jízdy se daly zvládnout bez problému.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team na Šumavě vítězně

foto

29. dubna 2009 • 07:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích se svým druhým dílem přesunulo na západ Čech, kde se uskutečnil letošní ročník tradiční Mogul Šumava Rallye Klatovy. Na jejím startu nemohl chybět ani zlínský tým Sparrow Racing, který tentokrát nasadil čtveřici vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Jaroslava Kacerovského

foto

28. dubna 2009 • 09:00

O třetím březnovém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš redakční spolupracovník Jaroslav Kacerovský.

žádný příspěvek celý článek »

Na Mogul Šumava Rallye poprvé v novém voze

foto

28. dubna 2009 • 07:00

Letošní Mediasport MMČR v rally pokračovalo uplynulý víkend již druhou soutěží, kterou byla Mogul Šumava Rallye. Pro náš tým ČK motorsport tato soutěž představovala premiérový start s novým vozem Renault Clio R3 Maxi. Klatovští pořadatelé připravili pro přihlášené posádky celkem patnáct rychlostních zkoušek v celkové délce téměř 210 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězi jsou kromě Pecha a Rossiho i diváci

foto

28. dubna 2009 • 06:00

Letošní ročník nejstarší české soutěže měl před sebou nelehký úkol, obhájit tak trochu i v očích široké veřejnosti a nejen té motoristické, nárok na budoucnost českých rally. Není více komplexnější motoristická disciplína, než právě rally. Náročná svojí provázaností s reálným světem, svým trasováním po cestách denně používanými obyvateli projížděných oblastí.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Sharka

foto

27. dubna 2009 • 08:00

O třetím březnovém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Roberta Balcara

foto

24. dubna 2009 • 08:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia do bojov na Šumave nezasiahol

foto

24. dubna 2009 • 07:00

Po krátkom vystúpení na Valašskej rally, ktorá bola úvodným podujatím MMČR, sa tím ARC Slovakia začal poctivo pripravovať na nasledujúcu súťaž seriálu. Kolotoč rally v Českej republike sa ostatný víkend presťahoval smerom na juhozápad, do prostredia šumavského podhoria a verným fanúšikom rally nie je treba pripomínať, že pre tím ARC Slovakia má Rally Šumava zvláštnu príchuť.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák : Tuto hračku bych chtěl mít doma v garáži

foto

24. dubna 2009 • 06:00

Jistě velmi příjemným překvapením na Mogul Šumava Rally byl start Jaroslava Orsáka a Karla Vajíka s Peugeotem 207 S2000. První start se špičkovým vozem nedopadl nejlépe. Přesto posádka zanechala do odstoupení velmi dobrý dojem.

žádný příspěvek celý článek »

Velká bezpečnostní soutěž o svezení zná svého vítěze !

foto

23. dubna 2009 • 15:35

V týdnu před startem Rallye Šumava byla zahájena soutěž pro všechny diváky sledující průběh závodu z bezpečných diváckých míst. Prvotní informace o vypsané soutěži proběhly na největších českých motoristických webech – autosport.cz, eWRC.cz a motoristickém videoserveru mediasport.cz.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Josefa Petrů

foto

23. dubna 2009 • 08:30

O uplynulém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Petákovi vystavila stop převodovka

foto

23. dubna 2009 • 08:00

Po úspěšném dokončení Portugalské Rally se vydala posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták - Alena Benešová do okolí Klatov ke druhému podniku Mediasport MMČR v Rally. Se svým osvědčeným vozem Peugeot 207 S2000 chtěli vylepšit desáté místo z Valašské Rally.

žádný příspěvek celý článek »

T&T na Šumavě: Úvod špatný, výsledek dobrý

foto

23. dubna 2009 • 07:00

Nevydařený páteční začátek a sobotní ráno, následné propracování se na pátou příčku a její uhájení před dotírajícími soupeři v závěrečné nedělní etapě. Stejně jako dramatické momenty i mimo kokpit soutěžního speciálu. To jsou hlavní atributy letošní Rallye Šumava pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta.

žádný příspěvek celý článek »

Rozporuplné pocity premiéry

foto

23. dubna 2009 • 06:00

Trotina Rallye Team letos premiérově zkouší rychlostní zkoušky mistrovství České republiky historiků. Uplynulou 18. Historic Vltava Rallye, která se jela souběžně s 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy, se posádce Petr Šimurda – Milan Dlouhý s vozem Opel Kadett nepodařilo po ošklivé havárii dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

toplist