www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rally Australia (PCWRC)

Chris Atkinson doma nepojede

14. srpna 2009 • 19:00

Extovární jezdec týmu Subaru, Chris Atkinson se s největší pravděpodobností již v letošní sezoně mistrovství světa neobjeví. Před nedávnou dobou se otevřeně hovořilo o možném startu Chrise Atkinsona ve své domácí Repco Rally Australia, kde se uvažovalo startu s Toyotou Corolla S2000, která by měla projít homologačním procesem, jež jí zajistí mezinárodní homologaci FIA.

Bohužel z tohoto startu nejspíše sejde. Na seznamu přihlášených, který by nyní měl být již konečný, Chris nefiguruje. „Tento rok již není pravděpodobné, že se na některé soutěži objevím, a proto se zaměřím na budoucnost,“ řekl australský pilot.

„Nevydám se na Rally Australia jako fanoušek. Žiji v Monaku, ale kdybych měl možnost startovat, tak bych byl ochoten do Austrálie přicestovat, ale nehodlám cestovat tak daleko, abych šel sledovat závody, které bych mnohem raději jel,“ dodává Atkinson, který by se rád do příští sezony vrátil ve špičkovém týmu s nadějí, že získá větší bodový příděl než pohé čtyři body z letošní sezony.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist