www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Argentina (PCWRC+JWRC)

Argentinská rally: Loeb vede, Galli třetí

29. dubna 2006 • 17:15

Ani po čtrnácti rychlostních se na vedoucí pozici nic nemění a první příčku si drží Sébastien Loeb. Petter Solberg sice nabral ztrátu, jelikož mu přestalo fungovat řazení pod volantem, ale ani tak svůj boj o vítězství nevzdává.

Na třetím místě je fantasticky jedoucí Gigi Galli, který měl dnes ráno jednu krizovku, avšak nyní je zpět ve svém tempu. Na čtvrté pozici je Henning Solberg, který se snaží držet za zády svého týmového kolegu Manfreda Stohla.

Na šesté příčce je Dani Sordó, který i nadále pokračuje v dobré jízdě a snaží se především nedělat chyby. Na záda mu však již dýchá Chris Atkinson, který dnes zrychlil a jeho cílem je se probít kupředu.

Bodovanou osmičku pak uzavírá Matthew Wilson. Necelých pět vteřin za ním je Luis Perez Companc, který si pochvaloval podporu domácích fanoušků.

Informace:

Před dnešní etapou v Argentině velmi silně pršelo, což značně ovlivnilo podmínky na trati druhé etapy. Pro jezdce tak není zrovna nejlehčí zvolit optimální obutí. Mnoho z nich si na to již v průběhu prvních čtyřech rychlostních zkoušek stěžovalo. Některé speciály projíždí cílem tak zablácené, že téměř nelze rozeznat, jakou mají barvu.

Moderátor dále řekl, že podél tratí stojí neskutečné ,množství fanoušků. Jsou tam dokonce celé rodiny včetně psů a koček:-)

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist