www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - RAC MSA Rally of Scotland

Guy Wilks ve Skotsku s Fabií S2000

6. listopadu 2009 • 15:15

Britský importér vozů Škoda dnes oznámil, že pod jeho hlavičkou odstartuje dvojnásobný britský šampión Guy Wilks ve Skotsku, na závěrečném podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge.

Osmadvacetiletý pilot z Darlingtonu pojede se Škodou Fabií S2000 belgické stáje René Georges Rally Sport a zejména s letošním již korunovaným mistrem IRC Krisem Meekem se utká v „bitvě Britů“ o celkové vítězství v rally. „Je to pro mě skvělá příležitost, jsem rád, že můžu jet za tým Škoda UK. Fakt, že pojedeme s domácím týmem před domácím publikem je pro nás speciální událost. Půjdeme za vítězstvím, zvláště tady by to bylo něco speciálního,“ říká o blížícím se startu s českým vozem Wilks.

Marketingový ředitel Škody UK Robert Hazelwood dodává: „Fabia S2000 už ukázala, že je celkově velice silným vozem a v uplynulé sezoně IRC předvedla řadu slibných výkonů. Jsme rádi, že za nás pojede Guy, jsem přesvědčen, že bude bojovat o vítězství. I sériové Fabii se ve Velké Británii hodně daří, plánovaný start Guye pod hlavičkou Škody UK by měl být završením tohoto velice úspěšného roku.“

-hof- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
06.11.2009 23:34
Plhus
Tak to jsem zvědav :-)
toplist