www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 15. května 2024, Svátek má Žofie, zítra Přemysl

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Mikuláš Rally Slušovice

Martin Bujáček zakončí sezónu ve Slušovicích

11. prosince 2009 • 12:00

Martin Bujáček v letošní sezóně na tratích automobilových soutěží z finančních důvodů pauzíroval. Kromě vlastních rally slalomů se na pořádné soutěži objevil poprvé až o uplynulém víkendu v Praze. Druhý a zároveň poslední start pak bude představovat Mikuláš Rally Slušovice.

Na Pražském rallysprintu se bývalý účastník poháru mládeže představil s Lancerem Evo IX, který v letošní sezóně vodil Jaroslav Orsák či Petr Gavlák. A svůj start si společně se spolujezdcem Pepou Králem užili. „Do Prahy jsem se těšil hodně dlouho a byl jsem moc rád, že se nám podařilo start zrealizovat. Od začátku bylo cílem pobavit lidi a užít si jízdu. Na šotolině to bylo hodně opatrné, protože jsem na ní nikdy nejel a nechtěl jsem ublížit autu. Na Strahově to pak byla show pro lidi, čas pro nás nebyl rozhodující,“ prozradil Martin Bujáček.

Tento talentovaný uherskobrodský pilot nebude chybět ani na startu Mikuláš Rally Slušovice, prostřednictvím které se pořadatelé z Podkopné Lhoty pokouší obnovit pořádání moravského zakončení automobilové sezóny. Martin Bujáček opět usedne do Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen stáje K.I.T. Racing. Dle původních plánů se měl start uskutečnit s větším restriktorem dle předpisů pro sezónu 2010, nakonec se však vítěz letošního seriálu rallyslalomů představý s 'obvyklým' Lancerem ve třídě N4.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
11.12.2009 14:24
ajaj
Slušovice ve Slušovicích. To nemůžu minout a jinde bych je ani nehledal :-)
11.12.2009 14:09
Karbonyl - moderátor
Jsem myslel, že Martin tu sezonu zakončí ve Slušovicích :-D
toplist