www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Mikuláš Rally Slušovice

Stříbrný a zlatý podzim Ondřeje Bisahy

foto

3. února 2010 • 18:30

Vsetínský rallysprint konaný koncem října 2009 sice uzavřel sezonu rallyových šampionátů v Česku, pro zlínského jezdce Ondřeje Bisahu to však byl začátek nové etapy jeho automobilového závodění. Po dvou úspěšných sezonách strávených ve autoslalomech přišel čas na změnu disciplíny, kterou se staly právě automobilové soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Mikuláš Rally Slušovice od Aleše Trhlíka

foto

19. prosince 2009 • 00:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké sezóny se letos poprvé stala Mikuláš Rally Slušovice. Vydařené setkání závodníků v samotném srdci českého rallysportu se skutečně vydařilo, jak můžete posoudit z desetiminutového videa, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý a Pavel Kohout se loučili se sezónou

foto

18. prosince 2009 • 23:00

Na úplný závěr sezóny se posádka Jan Černý – Pavel Kohout zúčastnila Mikulášské Rally Show ve Slušovicích. "Musím říci, že nám oběma se už stýskalo po závodění a tak jsme byli moc rádi, že přišla nabídka od týmu Defrs. Těšili jsme se na spolupráci s novým týmem a další zkušenost s novým vozem."

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Josefa Petrů

foto

18. prosince 2009 • 15:45

Závěrečným podnikem české soutěžácké sezóny se letos poprvé stala Mikuláš Rally Slušovice. Vydařené setkání závodníků v samotném srdci českého rallysportu se skutečně vydařilo, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Ondřeje Zemana

foto

15. prosince 2009 • 13:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké sezóny se letos poprvé stala Mikuláš Rally Slušovice. Vydařené setkání závodníků v samotném srdci českého rallysportu se skutečně vydařilo, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš rally Slušovice v podání vsetínského JT Rally Teamu

foto

14. prosince 2009 • 17:00

V sobotu 12. prosince 2009 se JT rally team zúčastnil Mikulášské rally ve Slušovicích, kde startoval se čtyřmi vozy. Vedle pravidelných zástupců týmu - Jaromíra Tomaštíka, Martina Vlčka a Tomáše Růžičky, přibyl i Libor Paško. S nejsilnějším vozem se ve Slušovicích a okolí představil Jaromír Tomaštík společně s Karlem Říhou, kteří usedli do Subaru Impreza WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Bronislava Končitíka

foto

14. prosince 2009 • 16:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké sezóny se letos poprvé stala Mikuláš Rally Slušovice. Vydařené setkání závodníků v samotném srdci českého rallysportu se skutečně vydařilo, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Mikuláš Rally

foto

14. prosince 2009 • 14:00

Soutěžní jezdci nejen z České republiky se rozloučili s letošní motoristickou sezonou volným podnikem s názvem PdTECH Mikuláš Rally Slušovice. Výsledky na této exhibiční show nebyly důležité, soutěžní posádky bavily v první řadě svými průjezdy početné zástupy motoristických fanoušků podél tratě rychlostních zkoušek kolem dostihové dráhy ve Slušovicích a ve Hvozdné. Diváci viděli kvalitní a pestré startovní pole, které čítalo celkem 64 vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa v Slušoviciach splnila plán

foto

14. prosince 2009 • 13:00

Rovnako ako na Pražskom Rallysprinte, aj na štarte Mikuláš Rally Slušovice poskytol slovenský Rufa Rally Team na otestovanie vozidlo Škoda Fabia S2000, inej posádke ako sme zvyknutí počas majstrovskej sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally Slušovice od Daniela Fessla

foto

13. prosince 2009 • 20:00

Závěrečným podnikem české soutěžácké sezóny se letos poprvé stala Mikuláš Rally Slušovice. Vydařené setkání závodníků v samotném srdci českého rallysportu se skutečně vydařilo, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Daniel Fessl.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem mikulášské rally se stal Slovák Jozef Béreš

foto

13. prosince 2009 • 17:50

Slovenská posádka Jozef Béreš jr., Róbert Müller na voze Peugeot 207 S2000 z týmu Styllex Motorsport se stala vítězem PdTECH Mikuláš Rally ve Slušovicích, která uzavřela letošní sezonu motoristického sportu v České republice. Na druhém místě skončili Pavel Valoušek, Martin Kočí na voze Škoda Octavia WRC z Delimax Teamu, třetí dojela dvojice JM Racing Roman Odložilík, Pavel Odložilík s vozem Škoda Fabia S2000. Na slušovické show se představilo celkem 64 soutěžících ze čtyř států, šachovnicový cíl spatřilo 54 vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tomaštík testoval Subaru Impreza WRC (+FOTO)

foto

11. prosince 2009 • 17:15

Vsetínský pilot Jaromír Tomaštík si zítra na Mikuláš Rally Slušovice odbude svou soutěžní premiéru za volantem speciálu WRC. Usedne do černého speciálu Subaru Impreza WRC maďarského týmu Korda Racing, který si měl možnost dnes vyzkoušet na asfaltové cestě u Hovězí nedaleko Vsetína.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Bujáček zakončí sezónu ve Slušovicích

foto

11. prosince 2009 • 12:00

Martin Bujáček v letošní sezóně na tratích automobilových soutěží z finančních důvodů pauzíroval. Kromě vlastních rally slalomů se na pořádné soutěži objevil poprvé až o uplynulém víkendu v Praze. Druhý a zároveň poslední start pak bude představovat Mikuláš Rally Slušovice.

příspěvků: 2 celý článek »

Mikulášská rally hlásí čtyři vozy WRC a pět „dvoutisícovek“

foto

11. prosince 2009 • 10:20

Celkem 70 soutěžících ze čtyř států najdeme na seznamu přihlášených posádek na PdTECH Mikuláš Rally Slušovice, která uzavře v sobotu 12. prosince letošní sezonu automobilového sportu v České republice. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota evidují pět vozů kategorie Super 2000 a čtyři vozy specifikace WRC. K největším favoritům se řadí Pavel Valoušek (Škoda Octavia WRC), Jaroslav Orsák (Mitsubishi Lancer EVO IX) a rakouský jezdec Franz Wittmann jr. (Škoda Fabia Super 2000), nicméně na medailové příčky pomýšlí i další.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mikuláš Rally od Daniela Fessla

foto

10. prosince 2009 • 09:00

Jak již bývá tradicí, ve stejném termínu jako Pražský sprint se v Maďarsku koná obdobná akce vedoucí po šotolinových tratích. I letos se na Mikulás Rally bylo nač dívat, jak ostatně můžete posoudit ze snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

toplist