www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Sweden (PWRC+SWRC)

Roman Kresta s Petrem Grossem míří do Švédska

13. ledna 2010 • 14:15

Příznivci rally, kteří pozorně sledují seznamy přihlášených a jejich průběžné doplňování, mohli zaznamenat mezi přihlášenými na letošní Švédskou Rally jméno posádky Roman Kresta - Petr Gross.

To o čem se několik dní na internetových diskusích spekulovalo, bylo v úterý oficiálně potvrzeno a Roman Kresta se tak po čtyřleté odmlce postaví na start soutěže Mistrovství světa.

„Dostali jsme možnost startovat na soutěži MS a takové možnosti se neodmítají,“ uvádí ke startu ve Švédsku Roman Kresta. „Švédsko jsme zvolili, protože je to jedna z nejkrásnějších soutěží v seriálu s mimořádnou zimní atmosférou. Mně se tam vždy velmi dobře závodilo a tak se na návrat na tento závod samozřejmě velice těším. Nyní nás čekají přípravy, testování a vše co je se startem v MS spojené,“ dodává k programu následujících dní Roman.

Roman Kresta s Petrem Grossem se Švédské rally nezúčastní s mistrovským speciálem Peugeot 207 S2000, nýbrž s Mitsubishi Lancer EVO IX, které v loňském roce vodil po tratích MS Martin Prokop a které se v současné době připravuje v dílnách Kresta Racing.

Kresta Racing
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist