www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Sweden (PWRC+SWRC)

Švédská Rally překoná rekord v délce tratě

foto

22. prosince 2010 • 09:00

Podle posledních informací to vypadá, že se Švédská Rally 2011 stane první novodobou automobilovou soutěží, která překoná ve své celkové délce dvě tisícovky kilometrů.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Vittoria Sanguinetiho

foto

25. února 2010 • 02:00

Ještě jednou se vrátíme k zahajovacímu podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, severské Rally Sweden. V okolí Karlstadu se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Vittorio Sanguineti a vy máte dnes možnost si prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Ondřeje Zemana

foto

19. února 2010 • 13:00

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman. Na rychlostních zkouškách v okolí Karlstadu se mu podařilo pořídit řadu vydařených snímků, jak se ostatně můžete přesvědčit v jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rally Sweden od Luboše Laholy

foto

17. února 2010 • 22:15

Naposledy se prostřednictvím videa vracíme k zahajovacímu podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden. Více než čtyřminutový snímek pro vás na zasněžených zkouškách v okolí Karlstadu zachytil náš stálý redakční spolupracovník Luboš Lahola.

žádný příspěvek celý článek »

JM racing pokračuje v úspěšném tažení

foto

17. února 2010 • 13:00

Na domácích tratích sice stále panuje zimní spánek, přesto zlínský tým JM racing je na roztrhání. V rychlém sledu absolvoval dva těžké závody. Nejprve zastřešil start Jaroslava Orsáka v Monte Carlu, následně nechyběl ani při úvodním závodě MS ve Švédsku. Per-Gunnar Andersson za volantem jejich Škody Fabie S2000 obsadil desátou příčku absolutně a opanoval nově vypsaný seriál Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Sweden od Haralda Illmera

foto

17. února 2010 • 06:00

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, Rally Sweden, se vydal i náš rakouský spolupracovník Harald Illmer. Na rychlostních zkouškách v okolí Karlstadu se mu podařilo pořídit řadu vydařených snímků, jak se ostatně můžete přesvědčit v jeho fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze 3. etapy Rally Sweden od Nedbise

foto

15. února 2010 • 21:30

Závěrečná etapa letošní Rally Sweden žádné zásadnější změny do výsledkové listiny nepřinesla, i tak se bylo z pohledu diváků nač dívat. I vy si můžete naposledy vychutnat záběry Nedbise z jediného podniku v rámci letošního kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rally Sweden od Miroslava Knedly

foto

15. února 2010 • 20:45

Na zahajovací podnik letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Dnes si můžete prohlédnout snímky, jak se mu podařilo zachytit průběh závěrečné třetí etapy Rally Sweden.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád veze ze Švédska body za páté místo

foto

15. února 2010 • 20:15

Tři náročné dny a více než 350 ostrých kilometrů rychlostních zkoušek po sněhem a ledem pokrytých tratích Švédské Rally absolvovala posádka Czech National Teamu Martin Semerád – Bohuslav Ceplecha s jejich Mitsubishi Lancer Evo IX. Pro Martina s Bohoušem to byla jejich druhá světová rally na sněhu za použití speciálních pneumatik s hroty.

žádný příspěvek celý článek »

Mikko Hirvonen zahájil i sezónu MS vítězstvím

foto

15. února 2010 • 19:30

Posádka Mikko Hirvonen - Jarmo Lehtinen z týmu BP Ford Abu Dhabi zahájila letošní ročník mistrovství světa v automobilových soutěžích tím nejlepším možným způsobem – vítězstvím ve švédské rallye. Finové s vozem Ford Focus RS WRC vyhráli zahajovací podnik šampionátu s náskokem 42,3 s po vzrušující třídenní bitvě v zasněžených lesích Skandinávie.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Citroën začali sezonu na stupních vítězů

foto

15. února 2010 • 10:05

Ani třetí závěrečný den Rally Švédsko nezměnil nic na čele startovního pole. Sébastien Loeb a Daniel Elena tak zakončili první kolo mistrovství světa FIA WRC 2010 na druhém místě. Dani Sordó a Marc Martí, jejich týmoví kolegové v Citroën Total WRT, dovedli svůj Citroën C4 WRC do cíle na čtvrté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Bronzový debut Czech Ford National Teamu

foto

15. února 2010 • 07:00

Nově zformovaný Czech Ford National Team si svou závodní premiéru odbyl ve Švédsku v rámci úvodního podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích. Úřadující juniorský mistr světa Martin Prokop s navigátorem Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 vstoupili do sezony třetím místem v hodnocení šampionátu S-WRC, vypsaného pro vozy kategorie Super 2000, a navíc dokázali vyhrát jednu rychlostní zkoušku v absolutní klasifikaci!

příspěvků: 3 celý článek »

Video ze 2. etapy Rally Sweden od Nedbise

foto

14. února 2010 • 23:50

Přestože již známe výsledky letošní Rally Sweden, ještě se vrátíme do sobotních průjezdů švédskými hvozdy. Jak se početné startovní pole prohánělo po tratích rychlostních zkoušek druhé etapy si můžete prohlédnout na videu našeho stálého redakčního spolupracovníka Nedbise.

žádný příspěvek celý článek »

PG Andersson s Fabií S2000 vítězem první soutěže SWRC ve Švédsku

foto

14. února 2010 • 22:15

Juniorský světový šampion z let 2004 a 2007, PG Andersson, dominoval úvodnímu podniku světového šampionátu ve Švédsku, když dokázal za volantem Škody Fabia S2000 udávat tempo od prvních metrů soutěže a mladoboleslavský speciál dovedl bez problémů do cíle na první pozici stylem start-cíl.

příspěvků: 1 celý článek »

Švédská rally kořistí Hirvonena

foto

14. února 2010 • 14:55

Vítězem úvodní soutěže mistrovství světa FIA v automobilových rally 2010 se stala posádka Mikko Hirvonen – Jarmo Lehtinen na továrním Fordu Focus WRC. S druhou příčkou se musel spokojit úřadující mistr světa Sébastien Loeb, třetí místo připadlo druhému továrnímu Fordu pilotovanému Jarim-Mattim Latvalou.

žádný příspěvek celý článek »

toplist