www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. května 2024, Svátek má Nataša, zítra Ivo

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rallye Monte Carlo

AutoSport.CZ je od 1.1.2010 zdarma a bude přenášet oficiální výsledky IRC

18. ledna 2010 • 00:01

Již od 1. ledna 2010 bylo zrušeno předplatné na AutoSport.CZ. Po bezplatné registraci tak mají všichni čtenáři možnost získat přístup ke kompletnímu obsahu serveru AutoSport.CZ včetně všech multimediálních dat (foto, audio, video).

S tím také souvisí již oznámená informace pro ty, kteří si zaplatili přístup k plnému obsahu serveru AutoSport.CZ ve druhé polovině loňského roku - pro ně je k dispozici speciální nabídka, kdy mohou získat zasílání SMS výsledků z Rallye Monte Carlo za zvýhodněnou cenu.

Další zajímavou novinkou vztahující se k serveru AutoSport.CZ je fakt, že jsme se dohodli se společností SRW Events na spolupráci ohledně výsledkového servisu ze seriálu Intercontinental Rally Challenge. Server AutoSport.CZ se stal oficiálním partnerem série IRC, což znamená, že na našem výsledkovém systému poběží online výsledky všech soutěží letošního kalendáře IRC. Kromě toho bude při soutěžích IRC k dispozici na appstore i výsledková aplikace pro mobilní telefony iPhone.

Výsledkový SMS servis AutoSport.CZ v roce 2010 s novinkami

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
19.01.2010 07:14
nikola_rafaj
Zajímavé rozhodnutí, kdy hodně provozovatelů obsahu zvažuje zpoplatnění ...

Aplikace pro iPhone je základní IRC Rally? Díky
18.01.2010 19:25
John - moderátor
To RihaLu, Gurun: Věříme, že naši čtenáři budou i nadále dostatečně kultivovaní a ASCZ pro ně bude hlavně platformou důvěryhodného informačního zdroje. Koneckonců, i proto bude i nadále nutná registrace. Pokud jde o příjem z registrací, bude samozřejmě v provozním rozpočtu chybět, ale snad se jej podaří doplnit reklamou. A jestli chcete na fungování ASCZ přispívat i nadále, stačí využívat výsledkový SMS servis :-)
18.01.2010 14:56
Gurun
Škoda,těch pár korum nikomu neublížilo a jen pomohlo.
18.01.2010 04:55
RihaLu
Doufám že se to nezvrhne ale EWRC
toplist