www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Matador Tatry Púchov

Dušan Kouřil v Púchově celkově patnáctý

5. května 2006 • 09:39

Tlumačovský jezdec Dušan Kouřil dosáhl na Rally Matador Tatry zatím svého nejlepšího letošního výsledku v MMČR. V silné konkurenci mu nakonec patřilo v cíli patnácté místo absolutně a ve skupině A6 byl čtvrtý.

Na startu úvodní soutěže MMČR Jänner Rallye chyběl a na Šumavě na sněhu se mu příliš nevedlo. Třicáté místo absolutně rozhodně nebylo dle představ jezdce.

Co k tomu na Šumavě vedlo, že se tolik nedařilo?

„Na Šumavě se tolik nedařilo z toho důvodu, jelikož jsem neměl jako jiní jezdci (Valoušek, Tlusťák a jiní) trávit celé dny v autě a jezdit například po trati Barumky. Navíc jsem v aute seděl po půl roce od havárie na Barumce, takže jsem chtěl dojet do cíle bez nějakého šrámu.“

Jak vůbec probíhala zimní příprava vozu a jak jsi se připravoval ty sám?

„Příprava proběhla přestavbou podvozku na sníh. Jelikož se ale zdržela výroba některých dílů, tak jsem neměl potřebný čas si vše řádně vyzkoušet a otestovat. Zbytek vozu byl připravený a odzkoušený na sto procent.“

Tvé plány na letošní rok. Jaké máš cíle?

„Dojet co nejvíce závodů a získat maximum bodů.“

Co auto, už funguje podle představ?

„Auto funguje dobře a snad i já už si s ním začínám rozumět. Uvidíme, jak to půjde dál.“

Na závěr bychom chtěli všechny soutěžní týmy i případné svědky požádat o pomoc při hledání dvou ukradených netbooků, které nám byly zcizeny se soukromého vozu v Púchově. Pokud se Vám náhodou stalo, že Vám budou nabídnuty tyto přenosné PC, byli bychom rádi, pokud byste se ozvali s jakýmikoliv informacemi na telefonu 602 500 094.

V netboocích jsou navíc nahrány programy potřebné pro náš vůz a k tomu zloděj vzal také kabely, které jsou však jemu naprosto k ničemu. Předem děkujeme za jakékoliv informace.

Přeji mnoho štěstí v průběhu další sezóny i při hledání ztracených netbooků.

Richard Vlček ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist