www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Matador Tatry Púchov

Video z Matador Rallye Tatry

15. května 2006 • 04:00

Můžete si prohlédnout galerii videí ze zatím posledního podniku mezinárodního mistrovství České republiky, nedávné Matador Rallye Tatry. Dvanáctku snímků ze slovenské soutěže připravil Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Matador Rallye Tatry

11. května 2006 • 15:20

Můžete si prohlédnout poslední fotogalerii z víkendové Matador Rallye Tatry, třetího podniku mezinárodního mistrovství České republiky. Autorem téměř osmdesátky snímků je Sharkie.

příspěvků: 1 celý článek »

Dvě vítězství jezdců Sportfota v Tatrách

11. května 2006 • 09:20

S pozitivními výsledky skončila Rallye Matador Tatry pro jezdce, kteří na svých závodních strojích vozí nápis Sportfoto.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Rallye Tatry - skupina N

10. května 2006 • 14:30

I díky smolnému defektu Jaromíra Tarabuse na první nedělní rychlostní zkoušce zvítězil v rámci skupiny N překvapivě Jiří Pertlíček jun. Oba premianty třídy N2 pak doplnil na stupních vítězů Jan Vaňáč.

žádný příspěvek celý článek »

Smolný Púchov

10. května 2006 • 03:30

Letošní Rally Matador Tatry Púchov byla opravdu velice náročná soutěž, na čemž se shodla většina posádek. Celkem 168 "ostrých" kilometrů rozdělených do 3 etap důkladně prověřilo připravenost i posádky Karel Trojan - Petr Řihák.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Rallye Tatry - skupina A

9. května 2006 • 15:00

Po celou púchovskou soutěž kraloval skupině A pravidelný účastník JWRC Jozef Béreš. Za ním se seřadili další jezdci na vozech S1600, vozy jiných tříd ani tentokrát nestačily.

příspěvků: 2 celý článek »

Škoda Motorsport Slovensko na Rally Matador Tatry 2006

5. května 2006 • 11:30

Na marcovom autosalóne v bratislavskej Inchebe predstavila spoločnosť Škoda Auto Slovensko nový tím, reprezentujúci jej farby na slovenských automobilových súťažiach. Posádku tímu Škoda Motorsport Slovensko tvorí jazdec Emil Triner a spolujazdec Emil Horniaček.

žádný příspěvek celý článek »

Dušan Kouřil v Púchově celkově patnáctý

5. května 2006 • 09:39

Tlumačovský jezdec Dušan Kouřil dosáhl na Rally Matador Tatry zatím svého nejlepšího letošního výsledku v MMČR. V silné konkurenci mu nakonec patřilo v cíli patnácté místo absolutně a ve skupině A6 byl čtvrtý. Na startu úvodní soutěže MMČR Jänner Rallye chyběl a na Šumavě na sněhu se mu příliš nevedlo. Třicáté místo absolutně rozhodně nebylo dle představ jezdce.

žádný příspěvek celý článek »

Qalt Racing Team na Rally Matador Tatry 2006

5. května 2006 • 02:30

Posádka Qalt racing team v zložení Augustín Podhájecký - Andrej Siska konečne prelomila smolu na Rallye Matador Tatry a po takmer bezproblémovej súťaži dorazil do cieľa.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó: "Za cíl vděčím divákům"

4. května 2006 • 20:00

Viktor Szabó díky pomoci fanoušků u trati dokončil Rally Matador Tatry. Snaha dohnat ztrátu se posádce Mitsubishi Lancer EVO VIII, Szabó-Tichý nevyplatila.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ

4. května 2006 • 07:00

Letos podruhé zavítal český šampionát za hranice. Tentokrát to bylo k našim východním sousedům na Slovensko. Na soutěžící zde čekalo především nevyzpytatelné počasí, velmi náročné tratě a jen málo českých fanoušků, kteří vážili cestu za svými idoly.

žádný příspěvek celý článek »

Dobře rozjetého Tučka zastavila traverza

3. května 2006 • 15:10

Po více než dvou měsících se na závodní tratě vrátil Marcel Tuček, jehož mohli příznivci automobilových soutěží naposledy sledovat v akci při únorové Mogul Šumava Rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Liška vylovil z vody pod Tatrami první letošní body

3. května 2006 • 15:00

Klub Fox Racing nasadil do třetího podniku letošního MMČR rally, kterým byla o posledním dubnovém víkendu Rallye Matador Tatry s centrem ve slovenském Púchově, tři vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Co zastavilo Dana Běhálka?

3. května 2006 • 14:50

Premiéru s novým vozem Subaru Impreza Sti v rámci Mezinárodního mistrovství ČR rally si o posledním dubnovém víkendu při Rallye Matador Tatry odbyla posádka týmu Klub Fox Racing Daniel Běhálek - Jaroslav Vosádka.

žádný příspěvek celý článek »

RSP na Slovensku bez své největší opory

3. května 2006 • 11:35

Nejstarší slovenská automobilová soutěž oslavila koncem dubna své 37. narozeniny. Jak již bylo zveřejněno, na startu chyběl Achim Mörtl, který byl považován za jednoho z kandidátů na vítězství. Z vážných rodinných důvodů nemohl do závodu nastoupit a opět ho uvidíme až v Českém Krumlově.

žádný příspěvek celý článek »

toplist