www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rallye Monte Carlo

Nicolas Vouilloz by rád více startů se Škodou

27. ledna 2010 • 16:45

Nicolas Vouilloz patřil v posledních letech k továrním jezdcům Peugeotu, po uplynulé sezóně však zůstal bez angažmá. Ne však na dlouho, pro Rallye Monte Carlo jej angažovala Škoda Motorsport a bývalý světový šampion ve sjezdu na horských kolech se jim odvděčil třetí příčkou absolutně.

„Po ukončení spolupráce s Peugeotem to vypadalo, že pro letošní rok budu bez angažmá. Proto jsem byl moc potěšen, když se ozvala Škoda Motorsport a já jsem se mohl s továrním autem představit na Rallye Monte Carlo. Bydlím kousek odsud a každý start na takovémto závodě patří mezi nejsilnější zážitky celé sezóny. Třetí místo v cíli je velice dobré a jsem rád, že jsem mohl Škodě přinést body do hodnocení značek. Doufám, že jsou Škoda Motorsport i Škoda France s mým výkonem i výsledkem spokojeni,“ prozradil těsně před cílovou rampou Rallye Monte Carlo Vouilloz.

Jaké jsou další plány předloňského vítěze IRC? „Zatím nemáme vůbec nic jisté. Monte Carlo byla jednorázová záležitost, momentálně máme rozjednané jen dva starty na závodech ve Francii. Doufám ale, že bychom se se Škodou Fabií S2000 mohli objevit na některém z dalších asfaltových závodů IRC,“ naznačil nejbližší budoucnost třiatřicetiletý pilot.

-plu- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist