www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - Rally Sweden (PWRC+SWRC)

Petter Solberg má nového sponzora, brzo přibude další

28. ledna 2010 • 12:45

Americká společnosti Mad Croc je dalším silným sponzorem Pettera Solberga. Zkušený norský jezdec přivádí do svého soukromého týmu jednoho sponzora za druhým a to krize nekrize. Mad Croc zabývající se výrobou energetických nápojů si sice v motorsportu ještě nevybojoval jméno jako Red Bull, přesto patřil a patří mezi významné partnery řady jezdců: Heikkiho Kovalainena, Perttiho Kuismanena, Markuse Niemelę, Henriho Karjalainena, Kristiana Sohlberga, Jussieho Pinomäkiho a například Andrease Mikkelsena či Mattiho Rantanena.

„V roce 2010 chceme získat pozici na švédském a norském trhu. Jsem přesvědčen, že Petter Solberg nás bude dobře prezentovat,“ říká Bård Ove Grong, který je zodpovědný za prodej v těchto dvou zemích.

„Měl jsem nabídky i od jiných výrobců energetických nápojů, ale já jsem si vybral jako svého nového sponzora Mad Croc. Sdílíme stejné nadšení a energii. Jsem přesvědčen, že tato spolupráce prospěje oběma stranám,“ dodává sám Petter Solberg. Ten navíc mimo oficiální zprávu potvrdil, že jedná ještě s jedním velkým sponzorem, který by měl patřit k největším partnerům jeho týmu.

-md- ; AutoSport.CZ
Sdílet

Příspěvky / komentáře

info

Abyste mohli psát komentáře ke článkům, musíte se přihlásit
toplist