www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Autogames Rallysprint Kopná (MČR-S)

Tým CERS performance s Kopnou spokojený

foto

23. května 2012 • 09:00

Valašské mistrovství světa – tak se s nadsázkou říká populárnímu Rallysprintu Kopná v centrem ve Slušovicích. A jeho jubilejní dvacátý ročník tuto přezdívku jen potvrdil. Bohaté startovní pole bylo nabité jak špičkovými jezdci na vozech WRC, tak řadou slibných jmen v nižších třídách. Pro zlínský tým CERS performance se jednalo o takřka domácí podnik a svou účast okořenil velkou novinkou. Vůbec poprvé totiž startoval se třemi posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

Rujbrovi s Nesvadbou těsně unikly stupně vítězů

foto

21. května 2012 • 20:00

Autogames Rallysprint Kopná byla třetí soutěží Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally. Pro posádku KRTZ Racing Teamu Patrik Rujbr – Richard Nesvadba se jednalo o domácí soutěž, zvlášť pro spolujezdce Richarda, kterému se jelo prakticky „za barákem“. Letos se jela Kopná jako jubilejní dvacátý ročník a na startu soutěže se sešla obrovská konkurence.

žádný příspěvek celý článek »

Deset aut Sparrow racing teamu na startu, devět vidělo cíl

foto

20. května 2012 • 23:00

Již podvacáté ožily silničky v okolí Podkopné Lhoty čilým ruchem. O minulém víkendu se tam totiž jela jubilejní Kopná, které se zúčastnil úctyhodný počet deseti soutěžních speciálů připravovaných ve zlínských dílnách Sparrow racing teamu.

žádný příspěvek celý článek »

MH Racing 3x na Kopné: stíhačka, únik z potoka a vyteklý olej

foto

18. května 2012 • 09:00

Hned na třech frontách válčili jezdci MH Racing týmu na Autogames Rallysprintu Kopná. Na třetím sprintu sezony se představily hned tři týmové posádky. Dvě z nich si vyjely poháry ve svých třídách. Martin Hudec s Jiřím Černochem po skvělé stíhačce ve druhé polovině soutěže dojeli třetí ve třídě 3, stejné umístění vybojoval ve svém teprve druhém „velkém“ závodě v životě Jan Lunga v SA2.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš na Kopné vítězný

foto

16. května 2012 • 18:15

Dvě sady pohárů za vítězství čekaly při slavnostním vyhlášení na závěr Autogames Rallysprintu Kopná na posádku Miroslav Jakeš – Ladislav Kučera. Kluci v náročném sprintu vybojovali body za 8. místo absolutně, ale hlavně se radovali z vítězství ve třídě 3 a juniorském poháru.

žádný příspěvek celý článek »

"Vlčák" zpátky na bedně

foto

16. května 2012 • 17:30

Třetí soutěž letošního Mistrovství ČR ve sprintrally zavedla účastníky na horkou valašskou půdu. Nejobsazenější, divácky nejvíce navštěvovaný, po stránce tratí nejnáročnější – to jsou jen některé z přívlastků, kterými se dlouhá léta pyšní oblíbený Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

První cenné vítězství pro Kořístku s Drozdem

foto

16. května 2012 • 17:00

Robert Kořístka se spolujezdcem Michalem Drozdem si po nepovedeném závodě v Lužických horách, kde je vyřadila technick závada, chtěli spravit chuť na domácí Kopné.

žádný příspěvek celý článek »

Výborný finiš posunul Dunovského na páté místo

foto

16. května 2012 • 16:45

Povedené vystoupení na jubilejním dvacátém ročníku Autogames Rallysprintu Kopná má za sebou poděbradsko-zlínská posádka Škody Fabia Super 2000 Václav Dunovský a Petr Machů. Dvojice startující pod hlavičkou Rallyesportu Poděbrady dokončila podle mnohých nejnáročnější sprint u nás na skvělém pátém místě absolutně a odčinila tak smolné odstoupení v Lužických horách.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování Svazu rally

foto

16. května 2012 • 16:20

Tak vám z celého srdce děkuji, ctihodní pánové, že zřejmě díky vašim skvělým předepsaným povinnostem, jsem se v požehnaném věku 50 let, po téměř 30 sezónách a sem tam i několika haváriích, dočkal slasti zlomit si bederní obratel. Řeknu Vám, je to výborné!

žádný příspěvek celý článek »

SRT obsadil na Kopné kompletní stupně vítězů

foto

16. května 2012 • 08:00

Speed Racing Team měl před sebou domácí Rallysprint Kopná. Tato soutěž byla zároveň druhou soutěží pro SRT a také třetí soutěží Timeseal Mistrovství ČR ve sprintrally. Kopná patří mezi nejtěžší rallysprintové soutěže v ČR, což se taktéž potvrdilo, jelikož do průběhu soutěže zasáhl déšť a výrazně se tak ztížily podmínky na trati.

žádný příspěvek celý článek »

Blažek - Kopná plná technických problémů

foto

16. května 2012 • 07:00

Po téměř půl roční pauze se znovu posadil za volant soutěžního vozu Tomáš Blažek. A hned se jednalo o jednu z nejtěžších rallysprintových soutěží, Rallysprint Kopná. Kopná byla již třetí soutěží kalendáře a zároveň se jel její jubilejní dvacátý ročník.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Autogames Rallysprint Kopná od Josefa Petrů

foto

14. května 2012 • 20:30

Za proměnlivého počasi se o uplynulém víkendu uskutečnil jeden z nejvýznamnějších závodů české sprintové sezóny, Autogames Rallysprint Kopná. Jak to v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty vypadalo můžete vypozorovat ze snímků našeho stálého redakčního spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Autogames Rallysprint Kopná od Michela Riecherta

foto

14. května 2012 • 19:00

Na řadu přichází další fotogalerie z vrcholu domácí sprintové sezóny, Autogames Rallysprintu Kopná, který se jel o uplynulém víkendu v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty. Autorem aktuálně poslední várky snímků je náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Autogames Rallysprint Kopná od Bronislava Končitíka

foto

14. května 2012 • 16:00

Víkendová Autogames Rallysprint Kopná přinesla i díky proměnlivému počasí hodně zajímavých situací a soubojů. Podél tratí v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty se pohyboval i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeoty Vlčků kralovaly na Kopné

foto

14. května 2012 • 15:00

Poprvé se letos na tratích rychlostních zkoušek objevil kladenský V-Group Racing Team s posádkou Jiří Vlček a Radim Strnad. Tuto dvojici doplnil ještě Martin Vlček a Richardem Lasevičem. Obě dvojice startovali s vozy Peugeot 206 Kit Car a v samotném závodě si vedli skvěle.

žádný příspěvek celý článek »

toplist