www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 12 - Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov (MČR-S)

Voldřich Motorsport má svou první ostrou premiéru za sebou

foto

31. srpna 2012 • 08:40

Přípravy před závodem byly dost hektické, kdy se do poslední chvíle pracovalo na autě. Na čtvrteční podvečer byl plánován první test auta, bohužel krátce před testem se spustil silný liják a na větší odzkoušení tlumičů a brzd se mohlo zapomenout. Fuchs Oil Rally Agropa byla tedy pro Voldřich Motorsport premiéra jako řemen

žádný příspěvek celý článek »

V Pačejově to Rujbrovi lépe nešlo

foto

27. srpna 2012 • 08:00

Agropa Rally Pačejov patří k jedním z nejoblíbenějších sprintů sezóny a vždy se zde schází velká konkurence. Díky termínu na začátku sprna do Pačejova jezdí rovněž některé posádky potestovat před Barum Rally a nejednak tomu bylo i při letošním ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Navrátil v Pačejově „pokřtil“ Fionu

foto

20. srpna 2012 • 13:00

Rally Agropa Pačejov nevyšla posádce Interaction Ford Czech Rally Teamu podle představ. Jirka s Juldou nedokázali navázat na úspěch z Kostelce nad Orlicí a navíc si Fiona z Pačejova odvezla i pořádný šrám.

žádný příspěvek celý článek »

CERS performance: „Pačív“ očima Davida Zachara

foto

18. srpna 2012 • 17:50

Civic ve válečných barvách CERS performance od poslední kostelecké rally ještě ani pořádně nevychladl a už se přiblížila náročná a rychlá soutěž dalšího podniku sprintů v okolí Horažďovic - Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

Hudec se při premiéře v Semerád týmu cítil jako Hirvonen

foto

17. srpna 2012 • 13:15

Záchrana v podobě čarování s pneumatikami na poslední chvíli před startem, v závodě pak tři vyhrané erzety z celkových osmi, do šesté zkoušky průběžné první místo ve třídě a nakonec těsný bronz. Taková byla premiéra pilota Martina Hudce pod křídly týmu Semerád Rally na Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov.

žádný příspěvek celý článek »

Pneumatiky Pirelli v Pačejově slavily úspěch

foto

17. srpna 2012 • 12:55

Fuchs Oil Rally Pačejov je jedním z klasických rallysprintů odehrávající se během jednoho jediného dne. Při takto krátké rally není jediný prostor pro chybu a to ani ve volbě pneumatik. Plně se to potvrdilo při skončené Fuchs Oil Rally Pačejov, kde počasí pro soutěžící připravilo skutečně náročné podmínky.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra: Velká rána na RZ4 bez jediného naměřeného času

foto

17. srpna 2012 • 08:00

Při Rally Agropa Pačejov se poprvé představila posádka Aleš Holakovský – Martin Vinopal. Její působení v soutěži mělo následující průběh.

žádný příspěvek celý článek »

Pešla v Pačejově trápila elektronika, tak vyměnil všechna čidla

foto

16. srpna 2012 • 16:00

Ne zrovna dvakrát spokojená odjížděla z Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov posádka MH Racing teamu ve složení Jaroslav Pešl - Roman Pešek. Valašskou dvojici jezdící na černo-růžovém Mitsubishi Lancer EVO IX na šestém podniku sprintového šampionátu notně potrápila technika a nemohla tak podat úplně stoprocentní výkon.

žádný příspěvek celý článek »

Zdárně v cíli Pačejova

foto

16. srpna 2012 • 15:40

Agropa Rally Pačejov byla již šestou zastávkou pro účastníky rallysprintového mistrovství. Pačejov již tradičně patří mezi jezdecky velmi oblíbené soutěže, když zdejším tratím nechybí prakticky vůbec nic, od šotoliny až po rychlý a hladký asfalt. Na startu této soutěže nechyběla ani posádka Speed Racing Teamu Tomáš Blažek - Miroslav Prachař.

žádný příspěvek celý článek »

Vlčákovi došly volty

foto

16. srpna 2012 • 15:20

Západočeská Fuchs Oil Rally Agropa uzavřela třetí čtvrtinu letošního Mistrovství ČR ve sprintrally. Místní pořadatelé prosluli svojí pohostinností a zdejší kraj pěknými rychlostními zkouškami, nebylo proto velkým překvapením, když se na startovní rampě sešel obří peloton 116 soutěžních dvojic. Podle plánu mezi nimi nechyběli Martin Vlček a Richard Lasevič.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem v Pačejově testovali a vyhráli

foto

16. srpna 2012 • 15:05

Černý Citroën DS3 R3T Honzy Černého a Pavla Kohouta byl příjemným zpestřením pro diváky Fuchs Oil Rally Pačejov. Příbramský jezdec to má do Pačejova coby kamenem dohodil, a proto se rozhodl, že zdejší soutěž využije jako možnost testování před nejdůležitějším domácím závodem sezony, kterým bude Barum Czech Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Olga Lounová v Pačejově zachraňovala čest pěti chlapů z JTRT

foto

16. srpna 2012 • 14:55

Jednou jsi dole, jednou nahoře – toto staré dobré pořekadlo se teď vyplnilo i posádkám vsetínského JT Říha Group Rally Teamu na Rally Agropa Pačejov. Do jihozápadních Čech dorazila tradiční silná sestava, a sice Jaromír Tomaštík s brutálním JiTkou WRC, Martin Vlček s nabroušeným Minipegym, Zdeněk Pokorný s rozevlátou Myší a Olga Lounová černožlutým malým ďáblíkem.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný test před Barumkou

foto

16. srpna 2012 • 08:30

Posádka Orsák – Šmeidler se neplánovaně objevila na startu rallysprintového šampionátu v Pačejově. V rámci přípravy na nadcházející Barum Rally se soustředila především na otestování nového nastavení svého Mitsubishi Lancer Evo 9. Přesto se Jaroslav Orsák v závěru soutěže zapojil do souboje o vítězství ve třídě 3, kde nakonec dojel druhý se ztrátou jediné sekundy na vítěze.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov od Michela Riecherta

foto

15. srpna 2012 • 16:00

Nedávné Fuchs Oil Rally Agropa Pačejov, dalšího dílu letošního českého rallysprintového šampionátu, se zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Michel Riechert. Dnes si můžete prohlédnout, jaké snímky se mu podařilo na rychlostních zkouškách v okolí Horažďovic nasbírat.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou druzí v Pačejově

foto

13. srpna 2012 • 22:30

Prioritou posádky Josef Peták a Alena Benešová je v letošní sezóně MMČR v rally a především ROPRO Clio R3 Czech Trophy. V rámci jednodenních závodů se smíšená dvojice představila pouze na Vysočině v rámci testu. O uplynulém víkendu se ale v okolí Pačejova a Horažďovic uskutečnil letošní šestý rallysprintový podnik pod názvem Fuchs Oil Rally Agropa.

žádný příspěvek celý článek »

toplist