www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. dubna 2024, Svátek má Rudolf, zítra Valérie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 12 - Croatia Rally (ME)

Fotogalerie z Croatia Rally od Marko Šivaka

foto

6. června 2012 • 20:00

Ještě jednou se vrátíme ke třetímu dílu letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým byla Croatia Rally. Jak to vypadalo na rychlostních zkouškách v horách nad chorvatským přístavním měste Rijeka si můžete prohlédnout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Marko Šivaka.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Croatia vyhrál Juho Hänninen

foto

5. června 2012 • 22:45

Tovární jezdec Škody Motorsport Juho Hänninen vyhrál třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Croatia, který se jel o předminulém víkendu v horách nedaleko chorvatského přístavního města Rijeka.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda prožila úspěšný soutěžní víkend

foto

27. května 2012 • 10:55

Tovární tým Škoda Motorsport zažil mimořádně úspěšný rallyový víkend. Souběžný start na dvou soutěžích přetavil ve vítězství v obou z nich. Hänninen s Markkulou byli nejrychlejší v Chorvatsku, Kopecký s Dreslerem potvrdili vítězstvím v Českém Krumlově svou letošní dominanci na českých tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen v Chorvatsku průběžně na prvním místě

foto

25. května 2012 • 21:15

Tovární tým ŠKODA Motorsport startuje podruhé v této sezoně na dvou souběžných soutěžích. Juho Hänninen s Mikko Markkulou se účastní premiérově chorvatské rally, třetího podniku evropského šampionátu. Druhá tovární posádka týmu ŠKODA Motorsport - Kopecký s Dreslerem bojuje na českokrumlovské rally o udržení letošní domácí neporazitelnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Croatia Rally

foto

22. května 2012 • 07:00

Již koncem tohoto týdne se pojede třetí díl letošního seriálu mistrovství Evropy, kterým bude Rally Croatia. Kdo se postaví ve čtvrtek odpoledne na rijeckém Korzu si můžete prohlédnout v seznamu přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

toplist