www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 12 - Bosphorus Rally (ME)

Fotogalerie z Bosphorus Rally od Haruna Özdemira

foto

12. července 2012 • 14:00

Jedním ze dvou šotolinových podniků v kalendáři mistrovství Evropy je již tradičně turecká Bosphorus Rally. Na zrádných a rozbitých rychlostních zkouškách na východ od asijské části Istanbulu se pohyboval i náš redakční spolupracovník Harun Özdemir a vy si dnes můžete prohlédnout jeho fotografie.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninenovo vítězné tažení Evropou pokračovalo i v Turecku

foto

12. července 2012 • 13:00

Prvním šotolinovým dílem letošního seriálu mistrovství Evropy byla o uplynulém víkendu turecká Bosphorus Rally. A ani tentokrát nezaváhal jednoznačný favorit letošního ME Juho Hänninen a připsal si další cenné body do klasifikace jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen s Fabií Super 2000 zvítězil v turecké Bosphorus rally

foto

9. července 2012 • 09:15

Juho Hänninen s Mikko Markkulou zvítězili přesvědčivým způsobem v turecké rally a upevnili si vedení v hodnocení mistrovství Evropy (ME). Letos tak slaví již třetí prvenství v ME.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen chce na Rally Bosphorus potvrdit vedení v mistrovství Evropy

foto

2. července 2012 • 13:00

Jezdci týmu Škoda Motorsport Juho Hänninen s Mikko Markkulou chtějí o nadcházejícím víkendu potvrdit se svým vozem Škoda Fabia Super 2000 své aktuální vedoucí postavení v mistrovství Evropy (ME). Šestá soutěž evropského šampionátu – Rally Bosphorus v okolí Istanbulu - je první šotolinovou rally v kalendáři ME tento rok.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Bosphorus Rally

foto

30. června 2012 • 01:00

Již koncem přištího týdne pokračuje letošní ročník mistrovství Evropy. To premiérově v této sezóně zavítá na šotolinový povrch, konkrétně pak na náročných tratích v asijské částí Turecka při Bosphorus Rally. Dnes byl zveřejněn seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák na Bosphorus Rally s Mini

foto

29. června 2012 • 09:30

Po loňské anabázi za volantem Fiatu Grande Punto S2000 si i v letošním roce vyzkouší Antonín Tlusťák na Bosphorus Rally novou techniku. Tentokráte to bude speciál Mini John Cooper Works S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Luca Rossetti pojede turecký šampionát

foto

22. března 2012 • 13:00

Úřadující evropský šampion Luca Rossetti opouští po několika letech tovární tým Abarth. I nadále zůstává pod patronací United Bussiness, společně s dalšími partnery se jim podařilo zajistit letošní program.

žádný příspěvek celý článek »

toplist