www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 12 - Rali Vinho da Madeira (ME)

Fotogalerie z Rali Vinho da Madeira od společnosti TIFF

foto

9. srpna 2012 • 10:00

Doposud posledním odjetým podnikem mistrovství Evropy byla tradiční Rali Vinho da Madeira. Na akci se vydali i fotografové Joao M. Faria a Tiago Sousa, prostřednictvím jejichž společnosti TIFF si dnes můžete prohlédnout snímky z tohoto závodu.

žádný příspěvek celý článek »

Statečný výkon Hänninena s Markkulou na Rally Madeira

foto

30. července 2012 • 09:25

Rally Madeira, sedmý podnik evropského šampionátu, přinesla notnou dávku zklamání pro jeho vedoucí posádku Juho Hänninena s Mikko Markkulou. I když finští piloti týmu Škoda Motorsport dlouho bojovali s nepřízní osudu, dokázali držet po celou soutěž pódiové umístění. Až problémy s elektrikou v poslední rychlostní zkoušce celé soutěže znamenaly pád na konečné sedmé místo. Přesto však Hänninen s Markkulou dokázali navýšit své vedení v hodnocení Mistrovství Evropy.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen chce na Madeiře znovu uspět

foto

24. července 2012 • 14:20

S dobrou výchozí pozicí startuje tovární posádka týmu Škoda Motorsport Juho Hänninen/Mikko Markkula na sedmé soutěži letošního mistrovství Evropy na Madeiře. Poslední tři starty v ME proměnili Hänninen s Markkulou ve tři vítězství a na portugalském ostrově chtějí se svou Fabií Super 2000 potvrdit své vedení v šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rali Vinho da Madeira

foto

18. července 2012 • 22:00

Již příští týden bude na portugalském ostrově Madeira pokračovat letošní ročník mistrovství Evropy. Dlouho nad soutěží visel damoklův meč, takže řada zahraničních posádek tento závod vyřadila ze svého programu, jak ostatně můžete posoudit ze seznamu přihlášených.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist