www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. září 2024, Svátek má Zita, zítra Oleg

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 12 - Rajd Polski (ME)

Fotogalerie z Rajdu Polski od Miroslava Knedly

foto

4. října 2012 • 09:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil předposlední díl letošního seriálu mistrovství Evropy, Rajd Polski. Na sever až k Mazurským jezerům se vydal náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Dnes si můžete prohlédnout jeho fotografie i snímky Škoda Media Services.

žádný příspěvek celý článek »

Černý s Kohoutem mistry Evropy

foto

1. října 2012 • 09:00

V oblasti Mazurských jezer, asi 230 kilometrů severně od Varšavy, se dnes skončila soutěž FIA mistrovství Evropy v rally s názvem 69. Rajd Polski. Právě na této soutěži se rozhodovalo o titulu mistrů Evropy v rally vozů s pohonem jen jedné nápravy.

žádný příspěvek celý článek »

Rajd Polski 2012 pro Lappiho

foto

30. září 2012 • 18:00

Škoda Motorsport si připsuje další vyhranou soutěž letošního mistrovství i přesto, že nenasadila svého obvyklého jezdce Juha Hänninena. O triumf se postaral letošní mistr Finska Esapekka Lappi, který od českého týmu dostal šanci předvést se v továrně připraveném voze.

žádný příspěvek celý článek »

Lappi vyhrál kvalifikační zkoušku Rajdu Polski

foto

28. září 2012 • 17:50

Mladá finská akvizice Škody Motorsport vyhrála dnešní kvalifikační zkoušku na Rajd Polski, další díl seriálu mistrovství Evropy. Zkouška se konala na známém závodišti v Mikolajkách a rozhodla o startovním pořadí do zítřejší první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Dzień dobry, Czarny - Kogut !

foto

24. září 2012 • 19:30

Honza Černý s Pavlem Kohoutem mají v předstihu splněný plán v České republice, kde ještě před poslední soutěží MMČR jsou jasnými mistry v kategorii dvoukolek, vítězi třídy 5, ale také vítězi Citroën Racing Trophy. Ve hře je ale stále ještě lákavý evropský mistrovský titul.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Rajd Polski

foto

24. září 2012 • 12:20

Celkem zajímavou, byť hodně zvláštně poskládanou sestavu nabízí dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek na jeden z mála šotolinových závodů mistrovství Evropy, Rajd Polski, který se pojede v okolí Mikolajek již koncem tohoto týdne.

žádný příspěvek celý článek »

Esapekka Lappi startuje v Polsku s týmem Škoda Motorsport

foto

24. září 2012 • 12:05

Tovární tým Škoda Motorsport otestuje na nadcházející polské rally letošního finského rallyového mistra Esapekku Lappiho (21). Ten spolu se spolujezdcem Jannem Fermem (32) usedne poprvé do továrního vozu ŠKODA Fabia Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Pilot vozu Škoda je již mistrem Evropy 2012

foto

14. září 2012 • 11:10

Dvě soutěže před koncem získala tovární posádka týmu Škoda Motorsport Juho Hänninen/Mikko Markkula letošní evropský titul. Na polské rally proto Škoda otestuje za volantem továrního vozu Fabia Super 2000 nového nadějného pilota – letošního finského rallyového mistra Esapekku Lappiho.

žádný příspěvek celý článek »

toplist