www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Rally Islas Canarias (IRC)

Mezičasy do aut ano či ne?

foto

23. března 2012 • 12:00

Jezdci v mistrovství světa se v posledních letech naučili využívat mezičasů. Znalost těchto informací významně zasáhla i do souboje o prvenství na Kanárských ostrovech. Je to mor nebo přínos pro automobilové soutěže?

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Rally Islas Canarias od André Lavadinha

foto

23. března 2012 • 09:00

Na druhém dílu letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, kterým byla koncem minulého týdne Rally Islas Canarias, nemohl chybět ani náš stálý redakční spolupracovník André Lavadinho. Jeho snímky ze soutěže na španělském ostrově si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

20. března 2012 • 02:15

V sobotu v podvečer skončil druhý díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally Islas Canarias. Závěrečná etapa rozhodla jak dramatický souboj o prvenství v absolutní klasifikaci, tak i na nižších příčkách výsledkové listiny. Jak to na trati vypadalo si připomeneme na snímcích Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen s problémy, Rally Islas Canarias vyhrává Kopecký!

foto

17. března 2012 • 18:00

Po celou rally se od sebe nevzdálili na víc, než několik sekund, a nakonec do jejich souboje zasáhla těsně před finišem technika. Mikkelsen a Kopecký svedli na kanárských asfaltech neskutečnou bitvu a mírně navrch měl po většinu času norský jezdec. Jenže jeho fabia byla proti.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

17. března 2012 • 06:00

První etapa soutěže IRC vedoucí po klikatých horských cestách po španělském ostrově Gran Canaria přinesla spoustu zajímavých soubojů. Že se bylo nač dívat dokazují nejen početné zástupy fanoušků podél tratě, ale i snímky našeho spolupracovníka Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotoseriál z havárie Marca Lorenza na Rally Islas Canarias

foto

17. března 2012 • 04:00

Legendární úzký vracák na kanárské zkoušce Ingenio už nachytal několik pilotů. I letos měli namále Sepp Wiegand či Oleksii Tamrazov, nejhůře však dopadl Marco Lorenzo. Jak se mu nejmenším vozem ve startovním poli podařilo zatarasit trať si můžete prohlédnout ve fotoseriálu Svena Kolluse.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu a startu Rally Islas Canarias

foto

16. března 2012 • 03:30

Včera poprvé měly možnost posádky vyzkoušet ostrou jízdu v závodním voze při letošní Rally Islas Canarias. Na krátkém úseku na jih od Las Palmas se posádky vyřádily dositosti. Testovací zkoušky i večerního slavnostního startu se zúčastnil i Sven Kollus a vy si můžete prohlédnout jeho snímky.

žádný příspěvek celý článek »

Kanárský shake pro Mikkelsena

foto

15. března 2012 • 15:00

Shakedown před startem Rally Islas Canarias, druhé soutěže letošního IRC, naprosto ovládly vozy Škoda. Ten nejrychlejší patřil Andreasi Mikkelsenovi, za ním se seřadili Jan Kopecký, Sepp Wiegand, Alberto Hevia a Hermann Gassner. Až za touto pětkou se umístil Luis Monzon s peugeotem.

příspěvků: 4 celý článek »

Fotogalerie z předstartovní atmosféry Rally Islas Canarias od Svena Kolluse

foto

15. března 2012 • 03:00

Druhým dílem Intercontinental Rally Challenge bude Rally Islas Canarias, která bude již za několik hodin odstartována shakedownem. Nyní si můžete prohlédnout snímky Svena Kolluse ze včerejší autogramiády jezdců, představení Luise Monzóna i příprav v servisní zóně.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda chce bodovat i na „Kanárech“

foto

12. března 2012 • 11:10

Na druhé soutěži letošního ročníku šampionátu IRC na ostrově Gran Canaria chce Škoda opět potvrdit svoje kvality a bodově přispět k zisku třetího titulu v IRC. Poprvé v tomto roce zasáhne do IRC tovární posádka týmu Škoda Motorsport Jan Kopecký/Pavel Dresler. Na „Kanárech“ se s Fabií Super 2000 představí rovněž úřadující šampion IRC Andreas Mikkelsen.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Islas Canarias 2012 se v rámci IRC pojedou

foto

30. prosince 2011 • 23:00

Přestože to s podnikem na Kanárských ostrovech vypadalo hodně nahnutě, organizátoři s místními politiky nadělili svým fanouškům vánoční dárek. Nadcházející ročník Rally Islas Canarias se opět uskuteční jako součást seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

toplist