www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 12 - Circuit of Ireland Rally (IRC)

Fotogalerie z Circuit of Ireland od André Lavadinha

foto

19. dubna 2012 • 11:00

Ještě jednou se vrátíme k zatím poslednímu odjetému závodu seriálu Intercontinental Rally Challenge, který byla premiérově asfaltová Circuit of Ireland Rally. Dnes si tuto soutěž připomeneme prostřednictvím fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Circuit of Ireland Rally od Miroslava Knedly

foto

8. dubna 2012 • 19:50

Nováček v seriálu IRC, Circuit of Ireland Rally, se předvedl v sympatickém světle. Soutěž nabídla nádherné scenérie, těžké asfaltové tratě a ani konkurence místních jezdců nebyla špatná. Několik dní v ostrovním rozmarném počasí strávil i Miroslav Knedla, jehož kompletní fotogalerie jsou od nynějška k dispozici.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen po Irské rally v nemocnici

foto

8. dubna 2012 • 18:35

O druhém místě Andrease Mikkelsena v uplynulé Circuit of Ireland Rally rozhodla krátká speciálka, kde Nor chyboval a definitivně ztratil kontakt s vedoucím Juhem Hänninenem. Boční náraz do balíků slámy nakonec nebyl tak banální nehodou, jak se na první pohled zdálo. Posádka večer po rally podstoupila vyšetření v nemocnici.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen zvítězil v Circuit of Ireland Rally

foto

7. dubna 2012 • 19:35

Třetí průjezd testem Redrock už nakonec do celkové klasifikace příliš nepromluvil. Vyhrál jej Juho Hänninen, který tak orazítkoval své letošní premiérové vítězství.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Irské rally

foto

7. dubna 2012 • 10:45

První etapa Circuit of Ireland Rally nabídla řadu zajímavých momentů. U zrádných rychlostních zkoušek nechyběl ani Miroslav Knedla, jehož snímky jsou nyní k dispozici.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Mikkelsen vyhrál shakedown na Circuit of Ireland

foto

5. dubna 2012 • 22:40

Norský jezdec Andreas Mikkelsen opanoval dnešní večerní shakedown. Na 5,4 km dlouhém úseku absolvoval celkem šest jízd a porazil všechny své soupeře. Na pomyslné stupně vítězů jej doprovodili Juho Hänninen a Craig Breen. Výsledky testovací zkoušky však ovlivnil déšť, který se začal na trať snášet krátce po začátku shakedownu.

příspěvků: 1 celý článek »

Škoda jede do Irska v plném složení

foto

2. dubna 2012 • 10:15

Škoda do IRC v letošním roce vstoupila úspěšně dvěma „double“ na Azorských a Kanárských ostrovech a na skvělé výkony bude chtít navázat i v Irsku. Na start v Irsku se Škoda postaví letos poprvé s kompletním továrním týmem Škoda Motorsport (Kopecký/Dresler a Hänninen/Markkula). Chybět nebude úřadující šampion IRC a aktuálně vedoucí muž pořadí Andreas Mikkelsen z týmu Škoda UK Motorsport.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených posádek na Circuit of Ireland

foto

26. března 2012 • 08:00

Třetím dílem letošního seriálu IRC bude Donnelly Group Circuit of Ireland Rally. K dispozici již je seznam přihlášených posádek, na kterém chybí nejen Bryan Bouffier, ale nakonec také jeden z nejúspěšnějších jezdců IRC z minulých let Kris Meeke, který měl být černým koněm soutěže. Naopak Škoda Motorsport nasazuje plnou sestavu.

žádný příspěvek celý článek »

Alastair Fisher přidává tři závody s S2000

foto

22. března 2012 • 14:00

Alastair Fisher bude i v letošním roce startovat hlavně ve WRC Academy s Fordem Fiesta R2. V těchto dnech přidal do svého programu i tři další soutěže, kde pojede s modelem Fiesta S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

Craig Breen pojede v seriálu IRC s Peugeotem 207 S2000

foto

5. března 2012 • 17:50

Irský mladík Craig Breen dokázal vyhrát loňský premiérový ročník WRC Academy, zaujal však i svými výkony v seriálu IRC za volantem Fordu Fiesta. V letošním roce se nebude soustředit pouze na seriál SWRC, kde momentálně vede, ale představí se i na soutěžích v rámci Intercontinental Rally Challenge.

příspěvků: 5 celý článek »

Megane N4 European Challenge na závodech IRC

foto

29. února 2012 • 16:10

I v letošní sezóně hodlá francouzská automobilka Renault pokračovat v mezinárodním pohárovém závodění pro své vozy. Tentokráte však jdou oblíbené Renaulty Clio R3 na druhou kolej, vše se sází na Renaulty Megane RS.

žádný příspěvek celý článek »

Circuit of Ireland pojede místy, kde vznikl Titanik

foto

27. ledna 2012 • 10:00

Organizátoři třetího dílu letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Donnelly Group Circuit of Ireland, připravili pro posádky i diváky atraktivní rychlostních zkoušku vedoucí místy, kde vznikla legendární loď Titanik.

žádný příspěvek celý článek »

toplist